lauantai 30. elokuuta 2014

~Aina ei mene putkeen~

...Kovalevyä ei voitu pelastaa, eikä autokaa menny katsastuksesta läpi! .....ei menny keskiviikko ihan putkeen.
Kone saatiin kuitenkii takasin käyttöön uudella kovalevyllä, mutta kaikki omat tiedot oli hävinny...sinne meni kymmeniä tuhansia kuvia...ja just olin ostamassa muistitikkua ettei näin ikinä kävis! Ja autossa taas maksaa nuiden vikojen korjaus parisensataa, Kassun autoon samojen vikojen korjaus ois maksanu alle satasen...ois kelvannu joku toisenmerkkinen auto ensiautoks...:/ Tuosta ei oltu maksettu ees veroja (Y) Hyvä tuuri on kyllä ollu ku ei oo sakkoja ropissu tai kilpiä revitty. Kassu kävi nimittäin Jyväskylässä asti ajelemassa tuolla (Y) ..Samaan konkurssiin sitten taas kaikki maholliset laskut: Auton korjaus, verot, vakuutukset, tietokone, ja kamera...huhhuh.
Nyt ollaan ilman autoo sitte jonkii aikaa...
Meinasin kotiin jäädä kokoomaan vähä ajatuksia mut päätin että ehkä on kuitenkii parempi lähtee hetkeks pois kotoo. Käytiin siis ke-to pikasesti Tampereella ja vietiin Kassun auto sen veljille käyttöön. Vähä jänskätti olla vasta kortin saaneen kyydissä!
Tampereella eksyin taas koneelta kattelee järkkäreitä ja löysinkii sitten ittelleni sopivan!:)
Tarkotus oli ostaa kamera käytettynä, että sais jonkii hyvän halvemmalla. Olin jo ostamassa 400eurolla Nikon D5200 kameran tai Canon 600D, mutta löysinkii saman uutena hintaan 495€ (Y) En tajua miten pysty niin halpa olemaan Markantalossa, mutta eeeen valita. Muualta ku kattelin nii hinta pyöri 600-800€. Mielummin ostan lähes samaan hintaan uuden takuun ja kuitin takia. Tietenkii ne oli just loppuunmyyty ja 5.9 vasta uus erä.
Canon 600D ois myös himottanu mut vertausvideoiden mukaan Nikon oli paljon parempi.
Ens viikolla pitäs olla siis uus kamera,  Wohooo! Ja toivon että huomaatte huiman eron kuvien laadussa!


Vielä kun oli auto alla, niin kävin ostaa parit Playboy- vartalosuihkeet alennuksesta. 2kpl/3€


Iski autossa tylsyys ku odotettiin Kassun veljee inssistä. (Perunalaatu koska tabletti)

Viikonloppu on nyt menny siivotessa, ohjelmia töllötellessä ja tänään pullia leipoessa. Ikinä en oo ennen tehny pullia mut pakko myöntää että NAM, olihan se herkkua!




Eiköhän nää ongelmat ala tästä ratkeemaan ja parin kuukauden päästä voi toivottavasti huokasta helpotuksesta ja saan samalla auton takasin käyttöön..kukkaro tulee kyllä tyhjenemään rajusti :/




xoxo:iidu

2 kommenttia:

  1. Kannattaa ostaa ulkonen kovalevy, sinne saa näppärästi kuvat talteen, eikä ajan kuluessa muistitikkuja kerry kymmeniä. 500GB on passelin kokonen, mahtuu kuvat, videot, leffat, musiikit ja semmosia löytyy yleensä ihan kohtuuhinnoilla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä!:) Senkii hankkimista mietin, mut pelkään että osaan hajottaa sen yhtä hienosti ku tuon entisen:D

      Poista