sunnuntai 19. lokakuuta 2014

~Kaikki loppuu aikanaan~

Moikka! Juu en eilen täällä ehtinykkää pyörähtää ku meikkauksen ja kahvien jälkeen lähettiinkiin porukalla Matkukseen pyörimään. Pyörin joka kaupan läpi talvitakki kiikarissa mut ilman takkia tulin takasin. Voiko olla näin vaikeeta oikeesti. Koko viime talvenkin etin takkia ja ilman jäin. Kaikki on vaan niin telttoja tai liian eskimo takkeja :( Mä luovutan!
Sieltä ei sitten mulle mitään lähtenykkää mukaan. Lähinnä haluttiin vaa lähtee kaupoille pyörii ja tappaa aikaa.
Subit käytiin lopussa vielä vetää naamariin. Nam!
Kotona sitten oon napsinu taas uusia kuvia kaneista, ja sain rakennettua pikkusille pienen aitauksen. Kohta oliskii jo vierotuksen aika, ja aattelin et alotan sen nyt jo vähä rennommin niin, että nuo juoksee alussa itekseen tuolla aitauksessa ja pääsee takasin kotiin äitin luo.
Nyt tulikii pari peruutusta sukupuolien takia, ja nyt kaks urosta oiskii taas vapaana. Eiköhän ne hyvän kodin löydä! Yks kaverus (Dumle) saikin kodin jo minun tutulta! :)
Ja loppuviikosta sprayattiin tosiaan tuo basson metalliosa punaseks mun toiveesta! (Y) Mukavasti sumutti maalit jotenkii ympäri vessaa...nyt on sitten punaset lattiat ja pesuaineiden korkit :) Eli ensi viikon projektina ois saada ne irti.


10478937_853301671356976_8061917361483372780_n m (2) m (3) nn (4) nn (7) nn (8) nn (6) nn (5) n (11) n (10) n (8) n (7) n (6) n (5) n (4) n (3) n (2) n (1)

Ja mun raksulainen täytti tänään 23! Lahjaks ostin sille 3D-lasit. Ja pojat käskin ostaa toiset puokkiin. Ja lisäks halusin ostaa vielä dödön ja Kismetin tekstillä "rakkaalle"..mut ehti syödä sen enneku ehin ottaa kuvat:D Harmi että tuo videotykki vaan nyt temppuilee nii ei voi lasejakaan testata. Mut kyllähän nuo näytti nätisti toimivan kun poikien kanssa varuilta testattiin. Hinta oli jotain yli 30€
Kassun porukatkii tuli myös eilen jo Kuopioon, ja kävi illalla meillä. Lahjaks toi Kassulle ihania kynttilöitä, jotka asettelinkii heti keittiöön.
Tänään Kassun porukat tuli uudelleen meille syömään ja pyörimään. Vähä oli ahasta kun 7 ihmistä, 2 koiraa, ja 12 kania pyörii 50neliöisessä kerrostalossa :D
Mulle tuli samalla kauhee hinku tehä mokkapalaa jälkkäriks ku kaikki viimeks sitä kehu, ja Kassun äitikii hääräs koko ajan keittiössä.
Noh, kuvaa siitä en valmiina ehtiny ottaakkaan kun siitäö oli jo 2/3 hävinny parempiin suihin..Näytti kelpaavaan! HyväHyvä!:)
Mulla oli koko alkuviikon kauhee paniikki ku jouduin poikien kaa yksin jäämään kottiin, ku pelkäsin et ne kuolee nälkään ja tylsyyteen. Kyllähän nuo elossa täältä lähti, vaikka tykkikii sano sopimuksen irti. Hyvä mieli jäi....Ja haikee!. Ahistaa taas jäädä yksin, kun tottu siihen jatkuvaan rupatteluun. On ne mukavia jätkiä pakko myöntää:)

> m (4) m (1)
m (9)m (8) m (6) m (7) m (5)



Huomenna menenkin käymään siellä työpaikalla ja katotaan jos se tarvis heti apua, niinkun vähän epäili. Ja tarkotus olis näppäillä taas parit syksykuvat!
Nähdään! <3



xoxo:iidux

4 kommenttia: