sunnuntai 5. lokakuuta 2014

~Rakkaudesta sisustukseen, sekä sähläystä~

Elikkäs Kassu sai ekan palkan, ja mehän lähettiin ostaa Matkukseen jätkälle vaatteita. Pari hupparia lähti matkaan, ja kenkien etsiminen jatku tälle päivälle. Samalla ostettin toinen lipasto olohuoneeseen, että ois vähä yhtenäisen näkönen olkkari. Ihana tunne! Entinen lipasto lähti takasin äitille, ja siitä en ois kokonaan pystynykkää luopumaan, kun syntymästä asti se on mun huoneessa pyöriny :')
Lipasto oli sopivasti alennuksessa ja hinta kymmenen euron tumman lasin kanssa oli vaan 59€.
Ja pakko oli ostaa myös uus musta muki entisen hajonneen tilalle. Mut ei tuo tunnu samalle mukille enää...nyyh!
Tänään järjestelin ja vaihoin tuon lipaston. Teillekkin pieni kurkkaus mun kätköihin. Toisen lokeron pyhitin hiustenhoitotuotteille ja meikeille. Toiseen heitin kaikki laskut, tekoripset- ja hiukset, ja kaks sälälaatikkoo jotka sisältää kaikkee mahollista nitojasta patteriin.
Samalla innostuin järjestelemään vähä vessankaappia, ja tajusin että mun Playboy-tuotteita alkaa olla vahingossa koko ajan vaan enemmän (Y)

b (9)
b (10) b (11) b (12) b (13) b (1)
b (14) b (5) b (7) b (8) b (19) b (18) b (3) b (4)

Eilen Heidi tuli pitkästä aikaa taas Kuopiossa käymään ja se kävikii heti eilen illalla vielä kurkkimassa kaneja...ja yllätysyllätys rakastu niihin!:)
Vihdoin sain itellenikii pari fiksua kuvaa jänöjen kanssa ku "kuvaaja" astu taloon.
Heidi toi samalla mulle ihanan huivin, ja tekoripset joille ei ittellään oo käyttöö.
b (2) b b (20)

Tänään siis löydettiin Kassulle viimein kengät, ja onnistuttiin jättämään auto suljettuun parkkihalliin....Mentiin vaan toisen auton perässä sinne (todennäkösesti joku työntekijä), ja luultiin et se on sunnuntaisinkii auki. Kaupasta ku lähettiin, ei päästykkää mistään ovsta enää takasin ja paniikki iski. Kassu kävi Top-sportin työntekijöiltä kysymässä helppiä, ja pääs jostain kautta takasin parkkihallin ja haki minut kyytiin....Voiko näin käydä kellekkään muille kun meille!? Huhhuh että ollaan niin tyhmiä :D
Noh sieltä ku päästiin vihdoin pois, käytiin Subilla ja alettiin siivomaan kun tänään kävi yks pupujen tulevista omistajista vähä kurkkimassa.
Siinäkin oli hyvä tuuri. Sanoin että tuo mikä teille tulis on nimeltään Dino, ja tuleva omistaja sano että just se oli kotonaan päättäny et se nimeis kaninsa Dinoks (Y) Hyvä tuuri!
Illalla sitten Kassu alko rankuttaa lupaa saada ostaa meidän autoon subbarit, ja monen kiellon jälkeen luovutin. Lähettiin sitten niitä ostamaan, ja Kassu alko heti asentelee. Hintaa tuolla kaverilla 150€...en kommentoi...
b (15) b (16) b (17)



Että sellasta sekoilua ehti eilisen jälkeen tapahtua! Ikinä ei tuu tylsää, kun viihdyttää itteesä omalla tyhmyydellään. Se on tullu vähä liiankii monesti huomattua....
Nähdään! <3




xoxo:iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti