perjantai 17. lokakuuta 2014

~Ylä-ja alamäkeen~

Moikka!
Hengissä ollaan edelleen. En vaan tajunnu yhtään ajantajua, ja kone ei montaa minuttia oo ollu vapaana:D
Perjantaina Tampereelle lähtö ei taaskaan sujunu ihan ilman ongelmia. Oltiin lähössä ostamaan aamulla koirille ruokaa puuilosta ku mun meikkauspeili tippuu kauheella tyminällä maahan...Harmitti
Koiranruokaostoksilla sitte huomasin peiliosaston ja vilkasin miten kalliita peilit ois uutena. Ja siellä olikii sitten just sopivasti alennukset! Ihan naurettavan halpoja peilejä! Sieltä lähtikii sitten matkaan uus peili ja hinta oli vaan 10€!
Noh, Tampereen yön reissu suju kuitenkii hyvin.Pojat vaihto mun autonn öljyt ja mä käytin sen ajan taas kuvailuun. Samana iltana käytiin vähä pyörimässä kaupungilla ja Kassu osti mulle mun kauan haaveena olleen tietokoneen hiiren! :) Hintaa tais olla 12€. Harmittaa kun en sinne ottanut konetta nii ois voinu rauhassa kirjotella ku pojat kävi ralleissa. Lähettiin iltaa vasten takasin jo launtaina takasin Kuopioon, ja oltiin sunnuntain puolella perillä.
Maanantaina jäinkii yksin paimentamaan poikia kotiin ku Kassu lähti taas töihin.
Yllättävän hyvinhän se menikii, ja ruokakii viissii kelpas. Ainakii hävin hyvää vauhtia.
Tiistaina vaan sitte tapahtu pikkunen takaisku...Videotykin lamppu pimeni, vaikka katselutunnit ei oo lähelläkään täynnä. Mut lampun takuu meni parisen päivää sitten umpeen (Y) :) Tottakai se hajoo heti kun takuu on mennyt umpeen. Tuntuu että valmistajat tekee nykyään aina tahallaan sellasia laitteita mitkä hajoo heti seuraavana päivänä kun takuu on loppunut. Hitto että ärsyttää kun nykylaitteet ei kestä enää vuottakaan ilman ongelmia ja hajoamisia! Arghhh...

Mutta nyt vähä ilosempaan aiheeseen. Mun viimesimmän harjettelupaikan työnantajalta tuli taas viestiä et tuutko käymään. Ennenhän se on siis pyytänyt minut avuksi, mutta nyt pyysi vain käymään. Jotenkii tuli heti sellanen kutina että voiskohan se pyytää mua töihin.. Kävin sitte heti torstaina käymässä siellä, ja se sano et nyt saattais olla sellanen tilanne että se tarvii työntekijää, ja pyyti mua töihin! En tiiä mitenkä pitkäks aikaa ja miten, mutta olin ihan innoissani. Tykkään niin paljon tuosta paikasta ja työnantajasta, ja oon alusta asti halunnu sinne töihin. En ois uskonu että se toteutuu, kun työnhakuklubillakin sanottiin että harva saa ensimmäiseksi työpaikakseen unelmaduunin (Y) Sehä ois halunnu mut heti jo auttamaan mut en pystyny.
En oo siis tuolla töissä kai ainakaan alussa ihan joka päivä vaan osan viikosta, mikä kelpaa minulle enemmän kuin hyivn..Jes!:)
Huomenna meen kai lisää juttelemaan asiasta jos ei tuu muuta menoo,


nnn nnn (22) nn (2) nn (3) nnn (11) nnn (9) nnn (10) nnn (7) nnn (8) nnn (2) nnn (1) nnn (6) nnn (3) nnn (4)

DSC_0888 – Kopio
Tälläseks tälläsin taas itteni ootellessa Kassua takasin töistä kotiin.
Noora ja Jennakii kävi paristi kahveilla meillä ja tökittiin tietenkii taas pupusia...ruokapöydällä :D
Rakastun koko ajan vaan enemmän nuita, ja kohta en varmaa pysty sitte luopumaan ees nuita :(
Ensviikolla olis jo vierotus ja siitä parisen viikkoo nii luovutusikä tulee täyteen. Nyyh :'(

nnn (12) nnn (21) nnn (19) nnn (18) nnn (17) nnn (16) nnn (15) nnn (14)

Eilen käytiin taas kaupassa pyörimässä ja bongasin ihanan kahvimukin. Ja pakko oli saada se. Muki oli tietenkii taas alessa ja hinta 3€.
Aivan ihana muki! Tuo lusikkakin on posliinia, mut musta vähä tuntuu et hajotan tuon viikossa:/

DSC_0915 DSC_0906 DSC_0934 DSC_0939 DSC_0905

JA OLISKO TEILLÄ IDEOITA MITEN VOISIN HYÖTYKÄYTTÄÄ TUOTA PEILIÄ?
Mulla on pyöriny mielessä mm. joku taulu, tai sitte jotenkii laittelis tuohon valokuvia, tai oisko ideaa jos laittais lasin ja liimais vaikka pari sisustustarraa kiinni?
Ideita otan mielellään vastaan :)

nn (1)


Nyt iidux kiittää ja kuittaa! Huomenna nähdään! <3

nn






xoxo:iidux

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia :) Ihanaa ,että pääset töihin ja vieläpä nautit siitä.Harva tosiaan löytää unelma työpaikkaansa.
    Meillä ja meni peili rikki tällä viikolla.Siivoaminen oli tuskaa,kun se meni niin pieneksi silpuksi :(

    Blogissani on Bpface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)
    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo meillä oli sama ongelma tuon peilin siivoamisen kanssa. Tuntu kun koko ajan kimaltelis vielä jossain pari silppua eikä ne lopu ikinä:/ Osallistuin arvontaan ja samalla liityin lukijaksi! :)

      Poista
  2. Ihana toi pinkki hiiri :D

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista