lauantai 4. lokakuuta 2014

~Harmony life, Hairbell- tilaus~

Heipähei! Mulle tuli Harmony lifestä nyt jo postia! Eli siis se kallis Hairbell shampoo&hoitoainepaketti  tuli eilen. Wohoo, kerrankin posti yllätti nopeudella! Kohta lähtee tuote kokeiluun! Oon ihan innoissani, mutta jotenkii kyllä tuntuu että odotan liikoja.
Tätä tuote lupaa:
HAIRBELL – nopeuttaa hiustesi kasvua!
 HAIRBELL takaa yhteensä viisi vaikutusta:
- Hiukset kasvavat jopa kolme kertaa nopeammin
-Hiuksistasi tulee pehmeämmät ja kiiltävämmät
-Vaikutus kestää useita kuukausia
- Todistettu ja testattu teho kaikille hiustyypeille
- Vähentää näkyvästi hiustenlähtöä
On kliinisesti todistettu, että HAIRBELL lisää hiusten kasvua jopa kolminkertaisesti.
Neljässä kuukaudessa hiuksesi voivat kasvaa enemmän kuin vuoden aikana!
 Lisäksi hiuksistasi tulee kauniimmat, vahvemmat ja kiiltävämmät.”
teksti kopioitu Harmonylifen-sivuilta.

Pidän teidän tämän kanssa ajan tasalla!:)
Olin Nooran ja Jennan luona ke-to yön, ku ei huvittanu mennä kotiin. Ja samalla värjättiin kaikilta hiukset, joten nyt näkee hyvin jos tuo tuote oikeesti nopeuttaa hiustenkasvua!
Joo mä lupasin itelleni että ennen Turkin matkaa en värjää mut teki mieli ku muutkii värjäs. Värjäsin samalla Cameleonilla kun viimekskii, ja tuli ehkä vähä liian tummat hiukset. Mutta mennään nyt näillä. Huomenna laitan siitä kuvat ja samalla kerron tämän päivän Matkus vierailusta.
Torstai-perjantai-ilta tutustuttiin "taas" Kuopion yöelämään, Kassun, Nooran, ja Jennan kanssa. Ihan mahtava reissu jälleen kerran!:) Tajusin vasta aamulla että en ottanu kuvaa minkä näkösenä siellä pyörin. Mutta saman näkösenä kun alapuolen kuvassa, mutta vaan suorilla hiuksilla ja ilman pipoa. Ihana oli käydä pitkästä aikaa vähä ihmisten ilmoilla!
Ja alhaalla vielä krapulamätöt, ilman sitä krapulaa, JES :D (Y) Ja pakko oli iltapalaks vielä vetästä pala unelmatorttua naamariin , kerta isi sitä oli tuonu. Ruokasäkki ootti ovella ku tulin Nooran ja Jennan luota torstaina (Y)

h (14)
h (8) h (7) DSC_1605 DSC_1609 DSC_1610 DSC_1620
DSC_1601 DSC_1599 DSC_1603


Mutta huomenna yritän saada kunnon kuvat hiuksista, että voi alkaa seurailla tapahahtuuko näille mitään. Toivottavasti nyt ees vähä kasvais!:)
Huomiseen! <3



xoxo:iidu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti