maanantai 18. elokuuta 2014

~Viikonlopun kuulumiset: suunnitelmia~

Kukkuu!
Eilen oli tarkotus tulla tänne kirjottelee mutta kone oli eri mieltä... nimittäin kovalevy hajos (Y) Todella hieno homma, nimittäi milläpä rahalla saan tuon takasin kuntoon? Eikun vaan lottoomaan.. oliskohan kotivakuutus mun puolella ja tulis ees vähän vastaan? Ainahan sitä saa yrittää. Seuraavan investoinnin piti nimittäin olla joku hyvä Canonin kamera eikä uus kone! ;( 
Tosiaan eilen päätin että hankin vihdoin jonkii oikeesti hyvän kameran. Tuo entinen hajos sillee että patterit ei pysy enää sisällä kun vaan teipillä, eli siis sammuu koko ajan. Argh... miks kaikki ei vaan voi toimia! Pätkiskii pitää kohta leikata nii sinne voi hyvästellä osan säästöistä..
Mut siitä kamerasta vielä sen verran että aattelin joulu-&synttärilahjaks toivoo vähä avustusta siihen kameraan, mutta tajusin että mulla ei oo sitte marraskuun Turkin matkaan ehjää kameraa, eli pitäs siihen mennessä jo hankkia uus. HUUI tajusin just että oonko ollu niin tohkeissani tuosta matkassa ja jättäny tärkeimmän asian kertomatta? :0 
Hitto ku en taaskaa muista. No kerron nyt kuitenkii vaikka uudelleen. Varattiin marraskuulle Nooran, Jennan ja Kassun kanssa yhteinen Turkin joku pakettimatka! Käydään siis kolmessa eri kaupungissa ja hotellit ja ja kyydit on valmiina. Viikon matkan hinnaks tuli yhelle ihmiselle maksamaan vaivaiset 238€! Joka siis sisältää lennot, kyydit ja hotellit:) Teen siitä vaikka oman postauksen huomiseks. 
Nyt takasin aiheeseen. Viikonloppuna koitettiin ettiä prismasta ja cittarista niitä halpoja juustoja:D samalla ku etittiin pimeeseen vessaan uutta lamppua että pääsis valot päällä suihkuun (Y) noh, juustoja ei löytyny mut lampun lisäks kävelin taas jonkii alekorin ohi josta lähti mukaan 5euron kasvovesi, ovh 8,90€





Samalla osu simmuihin tällänen säkki pakastehyllystä ja otin kokeeks. Tuli vähä yllätyksenä että noi oli pakattu omiin pienempiin pusseihin. En tutkinu kaupassa tarkemmin ku nappasin vaan mukaan. Kätevää! Yhestä pussista tulee sopivasti vähä yli yks iso lasillinen. Sekotin nuo siis tehosekottimessa maustamattoman jugurtin kanssa ku ohjeissa neuvottiin. Sopivasti just olin pitkästä aikaa sen hankkinu jääkaappiin!  Päälle heitin pakasteesta vielä muutamia mökiltä poimittuja marjoja. Nam, hitto miten herkkua tuli! Tänään lisääää!:)
Päivällä ku olin kuolemassa tylsyyteen, päätin kokkailla teeleipiä. Pullia ois tehny mieli mut ei jaksanu lähtee ostaa hiivaa. Huomenna ehkä niitä sitte!



Ysin aikaan eilen illalla lähin vielä Jennan ja Nooran luona käymään ku en keksiny tekemistä. Sain taas kaikkee mukaan. Tällä kertaa vähä heinää, pari kastiketta ja paidan..wohoo!
Kateltiin siellä myös videoblogeja ja taas alko mietityttää. En vaan osaa pukee ajatuksia oikein tekstiks. Kirjotan mitä sattuu, ja aina jotain unohtuu. Kauan on jo tehny mieli alkaa tekemään videoita nii tulis sanottua asiat vähä tarkemmin ja tulis päivittäin päivitettyä. Nyt aina pitää niin paljo miettiä miten puen asiat tekstiks. Mut en tiiä miks en ikinä saa aikaseks ees yrittää. Jotenkii se alue on jotenkii vähä orpo mulle.
Oisko ihan huono idea jos alkaisin enemmän tekee videoita, tai jos siirtyisin vaikka joskus kokonaan sille alueelle? Nyt tarvitaan teidän mielipiteitä:)

Kuulemisiin!



xoxo:iidu

6 kommenttia:

  1. ainaki mä innoissani kattoisin sun videoita ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää alkaa metsästää uutta kameraa nii vois vähä testailla!:)

      Poista
  2. Me käyään neljässä eri kaupungissa :p

    VastaaPoista
  3. Nami noita ruokia :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista