lauantai 16. elokuuta 2014

~Mitä kuuluu~

Kotona ei oo mitään ihmeempiä tapahtunu. Ollaan vaan siivoiltu, käyty lenkillä ja katottu vähä leffoja.
Lenkillä Kassu löys söpöt nörtti kakkulat ja minähän raahasin ne kotiin ja testasin Kassun lippiksen kanssa. Aika cool yhdistelmä yli isot rillit ja yli iso lippa (Y)
Löydettiin myös korven keskeltä ihana puinen polku ja mentiin kattoo minne se vie. Sieltä löyty mukava grillauspaikka ja ranta. Koiratkii kävi vähä pulahtaa.


Kävin toissapäivänä Nooran ja Jennan luona ja vierailu vähä venähti. Ja ne sitte päätti kahen aikaan tulla meille kahtoo Static-leffaa (Y) Puol viiden maissa mentiin sitte nukkumaan.
Ja eilen mun miehestä tuli melkein siili :( Päätti leikata sitte kerralla lyhyeks..puoliks vahingossa, mutta vähä tuli shokkina. Mut tuli alku ajat mieleen ku sillonkii oli tollane nulipää:D Eiköhän tuohon totu.
Eilen tilattiin myös hesestä ateriat ku kolahti alekuponkeja postiin. Molemmille kerrosateriat..mulle ilman pihviä (Y).. vaan 3,90€ tuli yhelle aterialle hintaa


Ainiii! Ostettiin Brain Blasterzseja kokeeks ku innostuttiin niistä haaste videoista. Muutama tuote oli vähä pettymys ja pari taas sen verran kirpeetä ja tulista etten voinu ku nuolasta. Senkii jälkeen piti kieltä jäähdytellä hanan alla vaikka kuin kauan. Oon aina vihannu varsinkii tulisia ruokia, hyi!



Olihan meillä sittekkii tapahtunu kaiken näköstä mut kuvista vasta aina muistan mitä on tapahtunu (Y)
Eilen päätettiin sitten lähtee porukalla vähän juhlimaan ja Noora&Jenna tuli meille alottelemaan ja yöllä nukkumaan. Ihan mahtava ilta oli kyllä taas! Kiitos! <3
Eli siis Kassun, Nooran ja  Jennan matkassa pyörin! Yöllä kiepattiin mäkissä, koska nälkä. Ja aamulla (eli kahen jälkeen herättyä) teki sitte taaaas mieli jotain mättöö ja Kassu haki meille porukkamenun hesestä, ja nekii siis kupongeilla. Halvaks tuli! Porukkamenuun kuulu kaks hampurilaisateriaa ja kaks kerroshampurilaisateriaa, ja hinta vaan 16,50€! Ja Kassu juos vielä kaupasta hakee meille leffanamuja. Tällä kertaa elokuvana Oculus.



Eli kaikkee pientä on nyt parin päivän sisään tullu tehtyä:) Näkemisiin taas viimestään maanantaina!




xoxo:iidu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti