lauantai 23. elokuuta 2014

~Lahjakortin tuhlausta ja muuta pikkukivaa!~

Heips! 
Oon viime kerran jälkeen vaan masistellu ku syksy ja pimeys taas tulee. Syksyllä ja talvella menee AINA monta pussia teetä ja kaakaoo. Ehin jo ensimmäiset kaakao masistellut harjotella sateisen päivän "kunniaks". Ja isäkii kävi kylässä ja toi mukana jotain suklaatassuja. Taas oli siis herkkupäivä, hyi minua! Hyvitin sen sitten illalla mussuttamalla leffamättönä mysliä maustamattoman jugurtin kanssa. Katottiin siis eilen illalla Kummeli V.



Ja eilen tosiaan kävin Matkuksessa törsäämässä heti sen saamani H&M:n lahjakortin. Kassu lähti suosiolla heti muualle pyörimään ku arveli että mulla on vähä vaikeuksia taas päättää mitä haluan. Puolisentuntiahan siinä helposti vierähti. Koko ajan pyörin eri tavarat käsissä siellä ku turisti kameran kanssa (Y) Samalla käytiin Ikeassa, joka siis on samassa rakennuksessa. Sinne sain jopa Kassunkii mukaan.
Tarkotus oli ostaa uudet kukat eteiseen ku onnistuin entiset taas alle kuukaudessa jotenkii tappamaan...en oo näköjään mikään viherpiiperö.
Aattelinkii nyt pelata varman päälle ja ostaa muoviset rehut. Ja vihdoin sain salaattikulhon! Ei tarvii säilöö salaattia enää kattilassa!:)
Kotona olin vilkassu Ikean esitteen jo etukäteen ettei tuu mitään heräteostoksia. Ainoo mikä ei ollu listalla, oli nuo mukit. Oli vaan nii ihanan pirteitä nii oli pakko ostaa ne valopilkuks mun entisille samanlaisille Ikean mukeroille.
Kulho 4,90€, mukit 0,75€, lasit 0,99€

Ja pitkän mietinnän jälkeen päädyin tuohon ihanaan tyynyliinaan 6€ (jonka vois tehä itekkii mutta tuskin saisin koskaan aikaseks), ja tuollaseen lasikipposeen 8€
...ja lopuks oli pakko käydä vielä vetäsemässä huiviin vege-sub!




Että sellanen reissu! Lahjakortille jäi muuten vielä joku 4,90€! Jotain pientä siis vielä sais...
Huomiseen!


xoxo:iidu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti