keskiviikko 13. elokuuta 2014

~Rakkaudesta shoppailuun-Kenkiä,kenkiä,kenkiä...~

Eheh, nyt oon taas pyöriny kaupoissa rikollisen paljon! Stefanin (serkun) kanssakii piti niiden suomessa olon aikana käydä koko ajan kaupungilla. Teki niin vaikeeta kävellä vaan vaatehyllyjen ohi vilkasemattakaan. Koska tiedän että jos oisin vilkassu nii se ois ollu menoo.
Tällä kertaa shoppailu kohdistu siis kenkiin. Koska märällä kelillä mulla menee lähes kaikki korottomat kengät läpi (Y) Se ei siis lupaa kovin kuivaa syksyä mun jaloille...
Noh, tokihan oisin voinu ostaa vaan yhet...muttaku oli alennukset!
Ostin pimeeseen talveen ihanan pirteet kengät etten masennu ihan kokonaan talven aikana. Ja tosiaan en oikeen omista talvikenkiä jotka ei ois kiilat. Joten luvassa on myös lähes selkäkivuton talvi, huippua!
Sitten ostin tavis töppöset, koska entiset hajoo käsiin. Ja toiset lähes tavis töppöset koska ilman alennuksia ei oo oikeen ikinä rahaa ostaa mitään merkkikenkiä.
Ja..nyt ku ollaan alettu käymään pidemmillä lenkeillä Kassun kanssa, ostettiin molemmat vähä paremmat kengät siihen hommaan. Sopivasti ostettiin samanlaisetkii kengät, Kassulla vaan neonvihreet ja minulle pinkit..Lähellä oli etten nappassu Puman ihanuuksia mukaan.




 DinSko, Ovh 35€,  alennuksessa 9,90€

DinSko, Ovh 25€, alennuksessa 4,90€


 Citymarket, Ovh 40€, alennuksessa 25€


Kookenkä, Ovh 95€, alennuksessa 38€



Nyt alkaa riittämään kenkiä joka säälle! ...ja joka viikonpäivälle
Mitäs se haittaa kun halvalla lähti matkaan!
Heittäkää ihmeessä kommenttia mitä mieltä ootte. Menikö ojasta allikkoon vai tärppäskö?



xoxo:iidu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti