perjantai 12. syyskuuta 2014

~Uusi kamera, Nikon D5200~

Nonii! Oon vihdoin järkkärikameran ylpeä omistaja! Yksi niistä miljoonista.
Niin kauan oon tuosta palikasta haaveillu ja nyt se toteutui! Tuo tosiaan oli mulle osa synttäri-ja joululahjaa ja varmaan vähä myös osa valmistujaislahjaa. 
Postipate kävi siis eilen kylässä mut olin niin hurmiossa että en muistanu ees postata.
Postipate ku laitto oven kiinni, minä aloin hyppimään ja kirkumaa..tosi tervejärkistä:D
Ja tietenkii revin paketin auki hirveellä vauhilla ja kävin kimppuun.
Kameran kanssa alkutaival ei ollu ihan ruusuilla tanssimista, niinku mä jo arvasinkii.
Ensin en tajunnu laittaa muistikorttia ja ehin jo kirota että eikö tällä nyt voi ottaa yhtään kuvaa, sitte en tajunnu miks on muka liian musta kuva ja pyörittelin sitä valoon päin, ja sitten tajusin vasta ottaa linssinsuojan pois...Tekniikan ihmelapsi!
Noh, nyt on aikaa tutkiskella tuota ku yksin kyhnöttelen kotona.

Nyt läpinät pois, ja kamera esiin!


En oo ikinä saanu kameran mukana näin paljo tavaraa mukana


Ja kuopionkirppis sivuilta ostin vielä Nikonin käyttämättömän kameralaukun 15eurolla!:)



Että tällänen herkkupakkaus! Nyt tutustun kameraan paremmin ja laittelen sitten testikuvia tänne:)
Lisäks myös haikara uutisia ensi kerralla!






xoxo:iidu

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä tosi hyvä kamera, iloa sulle sen käyttämisen opetteluun ! Netistä kannattaa lukea jos tarvii apua, osoittautunu itelleni ainakin usein toimivaks mm. valotusaikojen, aukkojen yms ei manuaalisten juttujen säätöjen opetteluun:)

    Itse kumminkin nyt rakastan kommentoida blogiin eli kritiikit ja ruusut peliin..Kannattaa muokata hieman ulkoasua sen kannalta että teksti voisi olla erifonttia, mun koneella se ainakin näyttää niin paksulta ettei meinaa erottaa tekstiä (?) ja se hankaloittaa lukemista aika paljon. Kannattaa myös ladata tulevaisuudessa kuvat Flickrin kautta, että kuvista tulee isompia ja laadukkaampia kun tää blogger tuppaa huonontamaan laatua jo entisestään. Flickr on tosi helppokäyttöinen ja se natsaa hyvin varsinkin kun nyt sulla on järkkäri, tulee tosi hyvännäköisiä kuvia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä!:) Itselläni ja kavereilla teksti näkyy hyvin, joten siihen siis en ole kiinnittänyt huomiota. Muokatessani ulkoasua kiinnitän aina huomion siihen että teksti on helppolukuista. Pitääkin heti kokeilla myös ladata Flickrin kautta:)

      Poista