torstai 25. syyskuuta 2014

~Stressiä, kaneja, ja pakkassuojaa Chihulle~

Kamala ku odotan paniikilla huomista päivää. Vihaan yli kaiken mennä vieraaseen ja uuteen paikkaan yksin, jossa on paljo muitakii ihmisiä. Varsinkii ku en oikeen edes tiedä minne oon menossa ja mitä tekemään. Kyse on siis siitä hiton nuorten Klubijutusta. Oikeeta nimee en ees muista (Y) Siellä ois kai tarkotus harjotella ansioluettelon tekemistä, ja työnhakujuttuja....jotka oon hitto jo koulussa opiskellu, mut näköjään ihan turhaan!;( Niiiiiin ärsyttävää ja turhaa! Mutta rahaa ei tule jos ei mene sinne istumaan ja kuuntelemaan jonninjoutavaa p****. Kyllä, vihaan tuhlata aikaa johonkin turhaan! Arghh, ärsyttää stressata...
Mut nyt vaihan aihetta ennen kun keittää yli...Kiitos kun sain avautua :D

Elikkäs pupuvauvat kasvaa edelleen kamalaa vauhtia! En pysy perässä. Ja pari on enää varaamatta. Byäää, mulla tulee niin ikävä ja haikee olo luopua nuista kun sen aika koittaa! Mutta vähän lohduttaa, kun lähes kaikilla ostajilla on kokemusta kaneista, ja muutenkin kuulostivat hyviltä omistajilta. Myynti- ilmoitukseen nimittäin laitoin että ihan mihin tahansa kotiin en reppanoita halua vain seinäruusuksi nurkkaan. Ja kasvattajan tuki on jänöllä loppuelämän mukana. Voikun kuulisin piukkuisista jatkossakin että tietäisin kaiken olevan hyvin. Ehkä oon vähän liian herkkis...
Parilla tosiaan on simmut jo auennut.
kyllä kyllä (11) kyllä (10) kyllä (9) kyllä (8) kyllä (7) kyllä (6) kyllä (5) kyllä (4) kyllä (3) kyllä (2) kyllä (1)


Noora ja Jenna käsi kävi maantaina kylässä ja lähti yöllä pois, ja taas eilenkin kävi loisimassa meillä ja sekin vähän venähti. Neljän jälkeen raaskivat vasta lähteä kotiin. Ihana kun lähellä tuollaisia ihmisiä jotka jaksaa tulla viihdyttämään ja kuluttaaan urakalla sohvaa! :) Maanantaina katottiin leffa "21 tapaa pilata avioliitto" ja eilen "Hangover", vaikka molemmat ollaankiin jo monesti nähty. Mm. nuille leffoille vaan jaksaa aina nauraa. Ihan mahtavia!
Ja tänään uni maistukii herätykelloista huolimatta yhtee asti, ja hörppäsin kahvit naamariin ja lähin sovittamaan koiruuksille Kuopiokirppari- sivulta bongaamia kokopuku talvitakkeja.
Yks lähtikin mukaan ja hinta oli vaan 7€. Takki on vielä käyttämätön nii ei paha hinta. Nyt on ainakii Lilolle hyvä takki. Lennille ei oo niin kiireellinen löytää kun kaapista löytyy pari manttelia ja lämpimiä tuulenpitäviä kurapukuja.

DSC_1086 DSC_1089 DSC_1091




Huomenna Kassu tuleekin taas kotiin ja on hetkeks tekemistä.
Ja peukut pystyyn että herään huomenna ajoissa tuonne Klubiin. Kello näyttääkii taas kohta aamukolmee (Y) Hyvä rytmi kyllä!
Näkemisiin!




xoxo:iidux

2 kommenttia:

  1. Heiii!

    Jäin lukijaksi! :) http://elamanpieni-iloja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla!:) Tervetuloa, toivottavasti tykkäät!:)

      Poista