lauantai 13. syyskuuta 2014

~Perheenlisäystä kanille- 8 rääpälettä syntyi~

Moikka! Elikkäs sanoin viimeks että meillä on käymässä haikara! Sillon siis ei ollut vielä käyny, ja luulin että ehdin siitä kertomaan tarkemmin. En aikasemmin uskaltanu kertoo näistä suunnitelmista ku en ollu varma oliko astutus onnistunu, ja meneekö kaikki hyvin. 11.9 kuitenkii synty Dodon ja Pätkiksen 8 rääpälettä. Ensin laskin että olis seitsemän, mutta ku nostin kaikki yksitellen tarkastukseen, löytykii pesän kätköistä vielä yksi kaveri. Vielä ei ainakaan vaikuta, että Dodolla ei riittäisi kaikille maito. Mutta paniikilla kuitenkin seuraan, kun kaksi kaverusta on himpun laihempia. Just nämä kaks on ainoot jolla näkyy pieniä pigmenttejä, joten toivon senkii takia että ei kupsaha ressukat. Ootan ihan innolla että pari viikkoo on menny, ja pienokaiset aukasee simmut ja alkaa käpöttelemään. Ihanaa!!
Vasemmalla siis Pätkis- isukki, ja oikeella Dodo- mamma. Ja nämä tuli meille sillon joskus alkuvuodesta. 

pupu (8) – Kopio
Dodo n. viikko ennen vauvoja
d (2)
2 päivää ennen vauvoja Dodo nyppi ittesä puolikaljuks, mussukka oli ihan järjetön aikapommi ilmapallo:')

d (8)d (11)
d (9)d (10)
Ennen kun menin nukkumaan, kokeilin vielä Dodon mahaa ja huomasinkii että se oli vajunu. Vauvat siis oli syntyny  todennäköisesti 23-01 välisenä aikana. Uskon ja päätin että 11päivän puolella. Vaavejen olikin tarkotus syntyä 11.9 tai 12.9, joten osu kyllä sopivasti niiden päivien vaihteessa synnytys.
Seuraavana päivänä tarkastin jokaisen kunnon ja hyvältä näytti
d (6)
d
d (7)
d (1)
d (5)
d (4)
d (3)


    



Pupujen luovutusikä on marraskuun ekasta viikosta lähtien. Ja varauksia ja kyselyitä otan mielellään vastaan tätäkin kautta, kun sen verran suuri katras tuli:)
Tulevan omistajan tahdon aina välillä pitävän yhteyttä, koska haluaisin tietää missä mussukat menee ja mitä niille kuuluu:)
Joten siis jos nämä kaverit kiinnostaa. jää seurailemaan pikkuisten kasvua ja ota yhteyttä ja varaa! 

Huomiseen! <3

(Latasin kuvat muuten nyt Flickrin kautta, joten toivottavasti laatu on parempi. Vaihoin myös fontin , koska oli tullut kommenttia että näkyy liian paksuna. Toivottavasti nyt parani :))




xoxo:iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti