maanantai 5. tammikuuta 2015

~..Vuosi vaihtuu, meil on syytä juhlii..~

Hyvää alkanutta vuotta 2015 kaikille! <3
Omat uuden vuoden suunnitelmat tuli varmaksi vasta edellisenä iltana ennen h-hetkeä.
Ja suunnitelmissa oli siis tietenkin mukana Jenna ja Noora:)
Ne siis pyys mua jo ennen uutta vuotta mukaan kattomaan puikkariin Mikael Gabrielin keikkaa, mut en ihan heti lämmenny idealle. Viimesenä iltana kuitenkin alko keikkaa houkutella koko ajan enemmän, ja tyttöseura ei todellakaa tehny pahaa...Nyt kun on yli viikon jo viettäny nuiden kolmen lahopään seurassa (Y)
31.12 lähin suunnilleen jo kaheksan aikaan tytsyjen luokse maistelemaan boolia ja viettämään aikaa. Kukaan ei tienny keikan aloitusajasta mitään muuta kun että suunilleen vuodenvaihteessa se käy ehkä tunnin esiintymässä. Eli tähdättiin että ennen 12 ollaan paikanpäällä. Kerrankii olin ajoissa, eikä minun takia myöhästytty mistään (Y) :D Mitä nyt Jennan ja Nooran ovella piti jo kääntyä takasin kun unohin omat avaimet...eh eh..
Mutta päästiin lähtemään niin että oltiin 11 aikoihin puikkarissa, tilailtiin parit juomat, ja mentiin lavan eteen jo vähä pyörimään. Samalla kuultiin että Miksu alottaa vasta yheltä..Siinäpä sitten venailtiin, ja aika tuntu menevän yllättävän hitaasti vaikka hyvää seuraa olikin. Tuntu vaan niin tylsältä seisoo koko ajan samassa paikassa varaamassa paikkoja, ja oisin kotiin halunnu suht aikasin takasin, joten sekii alko pännimään kun aikataulusta ei tiennyt alussa ollenkaan, Vuosikin vaihtu ihan yllättäen ja huomattiin 00.02 että nyt ois jo 2015! 
Siinä sitten vaihdettiin halit ja pienet kiljumiset, ja jatkettiin odottamista:D
Sieltä se Miksu sitten vihdoin ilmesty, ja oli kyllä ihan mahtava keikka.Tunti meni ihan hiton nopeesti. Ois voinu Miksu jatkaa vielä kauemminkin. En oo ikinä tykänny olla keikoilla, mutta nyt oli ihan mahtavaa, ja menisin vaikka heti huomenna uudestaan! Saatiin ihan huiput paikatkin. Ensin oli pari muijaa edessä, mutta siitä lähtikin jotkut, ja joku tuntematon muija eturivistä vetäs mut siihen eteen sen viereen "tuu sää vaan tähän" :D Kelpas, ja siinä heiluttiin sitten puolet keikasta.

aaaaa aaa a a (3) a (1)



Keikan jälkeen tanssittiin vielä hetki ja juotiin juomat loppuun, ja Kassu tuli kolmen maissa hakemaan.
Siitä sitten köllöttelemään, kun tuli ehkä vahingossa hörpättyä vähän liikaa ja nukkuminen kuulosti parhaimmalta idealta :D
Toivottavasti vietitte kaikki mahtavan uuden vuoden, ja sydämen pohjasta toivotan jokaiselle onnea uuteen vuoteen! <3
Iso kiitos kaikille kuluneesta vuodesta!
Huomenna on sitten luvassa pläjäys kuvia uuden asuntomme sisustuksesta:)

"Tää vuosi oli harmaan synkkä.
 Ens vuonna on nousu jyrkkä.
 Uus vuosi, kaikki uutta, hienoo.
 Kaikki muuttuu jos jaksaa uskoo.
 Ens vuonna pistän pyörät pyöriin.
 Mä aion nauttii.
 Aion elää täysii.
 Vuosi vaihtuu, meil on syytä juhlii.


 Ens vuonna se muuttuu, kaikki paremmaks taittuu.
 Uus vuosi kun vaihtuu.
 Jos jaksat sä painaa, joku vielä sua muistaa.
 Sua selkään taputtaa"

xoxo:iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti