lauantai 31. tammikuuta 2015

~Myday-video~

Hellou!
Lupailin teille sitä my day-videoo, ja se on valmis!
Video tuli nyt vähän myöhässä, kun en ehtinyt sitä kerralla muokkaamaan, vaan ehti aina vähän kerralla. Kone jäi yhdeksi yöksi latailemaan, joten keskiviikkonakaan se ei tänne kerennyt. Torstaina lähdin aamulla Helsinkiin siskon luo, ja tajusin bussissa etten ehtinyt sitä julkaista, mutta Kassu hoiti onneksi sen homman. Eilen illalla vasta tajusin etten edelleenkään ole sitä tänne julkaissut, joten tein sen homman, ja aamulla jälleen muistin että jätin postauksen vain luonnoksiin (Y) Miten voin muistaa näin katkonaisesti niin yksinkertaisen ja helpon asian?:D
Mutta tässä viimein täälläkin julkaistuna. Olkaa hyvä, ja kommentoikaa ihmeessä!:)





Nyt oon siis Helsingissä to-la, eli huomisen puolella jo takaisin kotiin...höh..
En oo ikinä oikeastaan yhtään tykänny Helsingistä, mutta nyt oon löytäny harvinaisen vähän valittamista :D
Eilen ei käyty vielä missään, ruokakauppaa lukuunottamatta, kun ei jaksanut lähteä pyörimään mihinkään. Bussi oli tosiaan joskus 14:15 Helsingissä.
Tänään alotin aamun kahvin metsästyksellä, eli aamulenkki Heseen. Koska Heidi ei omista kahvinkeitintä, ja eilen ostama veteen sekotettava pussikahvi maistu ihan myrkylle..
Siitä sitten pyörimään pariin kauppaan, ja Heidukan synttäreiden kynniaksi käytiin syömässä Silvoplee kasvisravintolassa..Nam! Ja illalla taas uudelleen kahvinmetsästys, koska virta alkoi loppumaan.
Tänään minua ehittiin myös pienimuotoisesti jahtaamaan, ja siitä kerron lisää kunnollisessa Helsinki-postauksessa, kun olen saanut kuvatkin koneelle:)




xoxo:iidux

2 kommenttia:

  1. Hyvin tehty video! Sun kannattais tehdä niitä useamminkin :) aloin seuraamaan blogiasi mielenkiinnolla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Minäkin kiinnostuin blogistasi ja aloin seurailemaan :)

      Poista