perjantai 9. tammikuuta 2015

~Uusi asunto sisustettuna- osa 2~

Morjens!
Elen illalla tulikin pari muuttujaa...Nimittäin kun vietiin pojat kahdenksan aikaan juna-asemalle, meidän oli tarkoitus Kassun kanssa käydä vaan nopeesti Jennan ja Nooran luona kahveilla, ja sen jälkeen tultais kotiin ja mä postaisin.
Noh, sinnehän me jymähettiin ja ne sai houkuteltua meidät jäämään yöks. Käytiin hesellä, kotona hoitamassa kanit & pakkaamassa, ja siitä sitten takasin kyläilemään.
Siellä oltiin perillä suunilleen 13 aikaan, ja mä yritin saada Flickriä toimeen, että olisin saanut siellä postattua mutta siitähän ei tullu sitten mitään koska kone ei antanut kirjautua ja kännykkäkin oli eri mieltä...Joten tähän päivään se sitten jäi...
Kylässä pelleiltiin ja pelailtiin Aliasta, ja neljän jälkeen päästiin vihdoin nukkumaan.
Ammulla sitten työkkäriin, ja hetkeks vielä takasin Jennan ja Nooran luokse. Sieltä sitten lähettiin käymään Jennan äidin luona katsomaan vaatteita, mitä sen joku kaveri oli myymässä. Ja sieltähän niitä vaatekappaleita lähti taas mukaan, vaikka muutossa just sain vähän karsittua....hups. Vaatteista on tulossa myös postausta :)
Tuolta sitten riensin kotiin, ja pemolta (amiskasta, isalmesta) tuttu kaveri tuli piiitkästä aikaa käymään uuden koiransa kanssa. Ihana oli nähdä ja jutella pitkästä aikaa!:)

10904333_899393586747784_2120802544_n koirau

Mutta nyt jatkuu asuntoesittely siitä mihin viimeksi jäätiin.
Eli olohuone jäi kurkkaamatta:
Keittiöstä, ja eteisestä siis pääsee olohuoneeseen, ja olkaarin ja keittiön välisessä seinässä, on tuollaiset ihanat ikkunat, jotka avartaa ihanasti koko tilaa. Rakastuin jo asunnon näytössä tuohon yksityiskohtaan:)
uusi1

 Ja tuohon avonaiseen "oveen" laitoin "jouluvalot", jotka kauempaa näyttää kun olisi laittanut sellaisen ledinauhan vain tuon puupaneelin taakse. Ja nuo valot valaisee illalla mukavasti olohuoneen ja keittiön, eikä muita valoja edes välttämättä tarvitse
b (5) b (6)

Ja mikä parasta, kaikki kanit on vihdoin samassa läjässä, ja kaikki saa olla sisällä <3
Nyt nuo kaksi joutuu vielä olemaan häkissä (140cm) kunnes tulevat kaikki toimeen keskenään...jos tulee koskaan olemaan, se jää nähtäväksi...Sitten saisi tehtyä vielä isomman aitauksen kaikille viidelle mussukalle:)
Kanit sijaitsee tuota ovea heti vastapäätä olohuoneen oikeassa kulmassa.
i6 i1

Ja tässäon sitten loput olkkarista, ja kuvassa näkyy myös tuo eteiseen johtava ovi (joka ehkä joskus otetaan pois)
i4

Ja tuo jättimäinen lakana on meidän valkokangas. Tuossa on siis kaksi lakanaa yhteen ommeltuna ja leveyttä tais olla 320cm, ja videotykin kuva peittää lähes koko lakanan. Mökiltä pitäisi hakea vielä hienot listat tuon lakanan ympärille:)
Ja pojat rakenti tykille itse telineen, kun uutena maksaa parisen kymppiä kuulemma. Ikeasta haettiin lauta ja pidikkeet, ja pojat sahas ja maalas tuon sitten hienoks (Y)
i5
b (26)
i3

Ja tässä vielä toinen kuvakulma... Ja meidän uusi sohva joka saatiin 80eurolla (vuodedivaani)
i7

Ja minun valtakunta, eli jätti peili ja omat hyllyt:
b (69)
Tuossa peilin sivussa oli sopivasti vielä naula, johon tökkäsin sitten kaulakorut:
Koitan tällä kertaa pitää sisustuksen mahollisimman yksinkertasena, enkä tunkee joka paikkaan kauheesti tilpehööriä. Ja nyt kun asunto on vähän isompi, mulla oli just sopivasti sisustuskamaa:)
b (68) b (66) b (72) b (71) b (1) b (48) b (25)

Ja illalla kun pimenee, on ihana laittaa pihalle lyhty palamaan..
b (14)


Että sellanen kämppä!  Mitä olette mieltä asunnosta ja sisustuksesta? Olisiko teillä antaa sisustuksen kanssa vielä lisää ideoita?:)






xoxo:iidux


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti