keskiviikko 7. tammikuuta 2015

~Uusi asunto sisustettuna- osa 1~

Laatikot tyhjeni kunnon vauhtia kun en jaksanut niitä enää nurkissa katsella. Suunilleen kolme päivää tais mennä kun kaikki oli verhoja myöten kunnossa :)


b (57) b (12)

Entinen järkyttävä pöytä vaihtui ihanaan "uuteen" pöytään. Kuopionkirppis- sivuilta löysin muuttopöivänä
b (8) b (9) b (10)

Heitettiin pöytä ja tuolit kylmästi vaan partsilta pitkin pihaa :D


Muuttopäivänä löysin kuopionkirppis-sivuilta tälläisen ihanan pöydän ja tuolit hintaan 150€. Pöytä kuulemma on jo 300€ arvoinen uutena (Y)
b (46) b (45)

Tästä alkaa talon esittely kalustettuna:
Tuulikaappi:

b (17)

Tuon "Hapiness is yhat way" taulun meinasin vahingossa laittaa tuon Paris taulun paikalle, mutta onneks vähä fiksumpi ihminen huomautti, että nuoli osoitti pihalle... Sain kunnon räkäset naurut :D
b (18)
Eteinen:
b (20)
Tässä näkyy vessanovi (jossa tuo pieni kyltti), makuuhuoneenovi (suoraan edessä) sekä vähän näkyy olohuoneeseen johtavaa ovea oikeassa kulmassa.
b (19) b (39)

Vessa:
Tänne on tulossa vielä paljon uutta ilmettä
b (21) b (22)

Meidän uusi Candyn pyykinpesukone (hinta 299€, 399€ kotiinkuljetettuna)
Ihasteltiin kun kone lähti ensimmäisen kerran käyntiin, ja kun pesu oli loppunut, ihmeteltiin miten kaikki elukoiden karvat on poissa.. Entinen pesukone tais olla vähä heikossa hapessa
b (23) b (24)

Eteisestä pääsee heti oikealle kääntyessä keittiöön.
b (41)

Laitettiin tuonne kaapin alle ledit (15€) vähän piristämään tunnelmaa. Nuo on niin ihanan näköset varsinkin pimeellä, ja valaisee mukavasti koko keittiön.
uusi
uusi6 uusi5 uusi4 b (42)
uusi8

Tuon taulun kanssa tuli vähän ongelmia, kun muuton keskellä siitä oli hävinnyt yksi sana, ja liimapinta oli hävinnyt kokonaan. Laitoin nuo kiinni kakspuoliteipillä, ja otin paperin esiin ja aloin raapustelemaan kadonnutta sanaa ite. Tuli tuosta ensimmäisestä "Every" sanasta aikasta samanlainen kuin tuosta toisiksi viimeisestä Mitänyt vähän erivärinen:D Saa nyt kelvata ellei alkuperäistä löydy
uusi9 uusi2
10912915_897345033619306_236507290_n
b (47) uusi3 uusi7
uusi10

Makuuhuone:
Makkari on vielä vähän kesken, koska toinen seinä pitäisi vielä joskus maalata valkeaksi, ja tailujenkaan lopullista paikkaa en ole vielä ehtinyt kokonaan päättää.
b (37) b (38) b (53)

Koirat ja kanit on sopeutunut täydellisesti uuteen kotiin, ja kesällä varmasti tulee nauttimaan omasta pihasta:)
Tästä aiheesta tulee vielä toinen osa, ettei tästä tule taas liian pitkä.
Eilen tosiaan eksyinkin Nooran ja Jennan luokse yöksi, kun ne sitä niin toivoi, ja pojat katsoi koko illan jääkiekkoo niin päätin vaihtaa osoitetta.
Siellä meni valvomisen kanssa taas vähän yli, kun innostuttiin katsomaan Criminal Mindsia, ja kuuden aikoihin kömmitiin sänkyyn (Y) Hupsss..... Tarkoitus oli vielä mennä aikaisin nukkumaan koska mulla on ollu nyt vähä heikko happi ja nyt tartteis unta palloon:D
Mutta huomenna tai ylihuomenna tulisi osa 2!
Mitä mieltä olette tähän asti sisustuksesta?:)




xoxo:iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti