lauantai 1. marraskuuta 2014

~Rakkaudesta sisustukseen ~

Noniiin!
Nyt ois sitten  taulu, sohvapöytä, ja tatuointi valmiina!
Mut vähä tarinaa ensin. Olin tiistain ja keskiviikon töissä, ja keskiviikkona lähin töiden jälkeen pyörällä hirveellä kiireellä hakee kotoo rahat ja poljin tatuoitavaks...ja pitää sanoo et tatuoinnista ei tullu ihan sellanen minkälaisena mä mielessäni sen näin, ja kun oon joku vuos rahoissa...mä meen vähä muokkaamaan sitä (Y) ei tuosta nyt mitään järkyttävää tullu, mut ei ihan sellanen mitä kuvittelin. Ja joku saattaa nyt miettiä että mikä järki on ottaa tatuointi josta ei tykkää? Kyllä mä tuosta tykkään, mutta jos en ois ollu sillon taas ihan pihalla paniikin takia, oisin pyytäny vähäsen muokkaamaan että näyttäis enemmän kaninkäpälälle. Niillä mun mielestä piti olla valmiit kaavat tuohon  tatuointiin ja luulin et siitä tuleekii sellanen. Ne kaavat siis, mitkä oli siinä esitteessä minkä viime postaukseen laitoin.  Sellanen mun mielessä vähä olikii, mut en mä nyt tän ottamista mene katumaankaan... Mut ei nyt siitä sen enempää, vaihetaan aihetta:)
Kassu kun tuli maanantaina illalla kotiin ja kömpi suihkuun, mulla teki mieli ensimmäistä kertaa tänä syksynä täyttää olkkari kynttilänvalosta. Ihana oli käpertyä sohvalle lämpimään, ja katella parit ohjelmat. Pitkästä aikaa stressi lähti hetkeks karkuun, ja sai olla ihan rauhassa!
Keskiviikkona oli sitten vähä toisenlainen ilta... Mä luulin että niin voi käydä vaan elokuvissa, mutta näköjään mä koen kaikki elokuvakohtauksen omassa elämässä. Lähettiin illalla Kassun kanssa 11 aikaan unisena käymään lyhyellä lenkillä hurttien kanssa, mut se venykii rentoon kahen tunnin lenkkiin...Koska kumpikaan ei ottanu avaimia eikä kännykkää mukaan, piti lähtee Neulamäkeen asti hakee kavereilta helppiä. Ei vaan tullu mitään muutakaa ideaa päähän. Matka tuntu ikuisuudelta ja koiratkii alko väsymään, eikä se kylmyyskään tuntunu kovin mukavalta..Paniikki ja itku iski ku perillä todettiin että ainoo apu oli menny jo nukkumaan ja tiedossa olis koko yö pihalla. Huutelin ikkunan alla Jennaa ja Nooraa mut mitään ei tapahtunu...Kunnes Noora ihana juos parvekkeelle "Iida mitä helvettiä" ...Sitten vaan Jenna herättämään, ja auto kohti Jynkkää vara-avaimen luo, ja takasin kotiin puol kolmeks... Kyllä uni maistu, ja Kassu raukka joutu lähtemään siitä vielä muutaman  tunnin yöunien jälkeen töihin...Huhhuh mikä reissu taas mummona muisteltavaks! Suuri kiitos pelastajille! Oli äitin ja veljen ilme kyllä näkemisen arvonen kun yöllä kömmin täältä asti kotiin "missä ois vara-avaimet?" Huhhuh mikä reissu..miten mä aina onnistun!?


joo (17) joo (20) joo (15) joo (19) joo (18) joo (16) joo (14)


Ja nyt siirrytään sisustukseen. Elikkäs sain idean maalata meidän sohvapöydän vaaleeks, kun ei entinen väri sopinu muuhun sisustukseen ja tuon myyminen ei oikein innostanu. Tässä ennen ja jälkee :) Oon positiivisesti yllättyny muodonmuutoksesta! joo (10) joo (11)

Ja tässä tulos minkä näkösen sain tuunattua tuosta hajonneesta peilistä. Ja lopputuloksesta oon tyytyväinen. Olin ihan varma etten pysty toteuttamaan sitä, mikä mun mielessä oli. Mut ihan kelpo taulunhan tuosta sai väsättyä :) Kaapista löyty sopivasti käyttämätön tuollanen sisustustarra sabluuna ja se sopi tuohon kuin nenä päähän! Ongelmana meinas vaan olla se, että miten taiteilen nuo saat tuohon. Tuon maalipinnan jätin sohvapöydässä ja tuossa taulussa tuolleen läpikuultavaks että tois vähän ilmettä tuo pohjalla pilkistävä ruskea maali.
joo (9) joo (1) joo (8) joo (7) joo (12)'




Mitäs mieltä te olette minun sisustus touhuista ja uudesta mustemerkinnästä? :) Mielipiteitä otan todella milelelläni vastaan!




xoxo:iidux

2 kommenttia:

  1. Pitkään on pitäny kysästä, että oisko mahollista jos laittasit aina yhden aiheen kuvat tekstinsä perään, monesti kuvat tulee vasta jälkikäteen, kuten tässä postauksessa tatuointikuva on viimeisenä, vaikka tarina ensimmäisenä. Välillä ne kuvat tulee hyvin tekstinsä perään, mut helpottaisi lukemista ja jutun hahmottamista, kun löytää kuvat heti aiheensa jälkeen, eikä vasta luettuaan muutkin asiat (:

    Henkilökohtaisesti ite tykkään sun sisustusmausta, etenkin noi sisustustekstit ja esimerkiks se miten sommittelet lipaston päälle tai ikkunalaudalle kuvia, kynttilöitä ja kaikennäköstä pientä kivaa! Näitä kuvia on ilo seurailla, niistä saa myös vinkkejä oman kämpän sisustamiseen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kun huomautit! Oon huomannu saman, ja en tiiä miks välillä laitan juvat heti perään ja välillä en. Pitää korjata tapa! :)
      Kiitos paljon huomautuksesta ja mielipiteistä!:)

      Poista