perjantai 14. marraskuuta 2014

~Kuulumisia mökiltä ja muualta~

Heippahei!
Tän postauksen piti tulla jo tiistaina, mutta päätin tapella flickrin kanssa ihan kunnolla. Lisäsin kolmesti sinne, ja tänne kuvat, mutta aina oli ongelmana ettei ladannu, tai sitten näky vaan kehykset. Ja yritin nyt vältellä että blokkerin kautta laittaisin kuvat.
Mutta isänpäivänä tosiaan kävin isosiskon ja -veljen kanssa isän luona mökillä, mutta en voinu olla yötä kun Kassu tarvis auton töihin aamulla. Lähin sunnuntaina yheksän aikaan illalla takasin kotiin, ja isä tuli maanantaina 12aikaan hakemaan takasin. Samalla kävin kaupunkiin viemässä taas yhden pupusen uuteen kotiin :/
Mökillä ei tehty mitään ihmeempää kun muututtiin mökkihöperöiks, otettiin Heidin kanssa kuvia, ja tutkittiin varastoja. (Ja seuraavassa kuvassa testasin jotain silmälaseja mitkä löydettiin)
Ihana oli nähdä koirat onnellisena juoksemassa vapaana. Voikun olis oma piha kotonakin...Ehkä joku päivä..


mö (10)
mömömö (21) mö (18) mö (17) mö (15) mö (16)
mö (2)
mö (3)








Käytiin myös Heidin kanssa taas läpi vanhoja valokuvia, ja verrattiin miten saman näkösiä ollaan pieninä oltu:) Onhan nuissa vähän samannäköisyyttä (Y) 
mö (14)
mö (13)

Seasta löyty myös kuva, jolle aina saa naurahtaa.,, Pyysin pienenä joltain että aukasee mulle jaffapullon, ja olin siinä parissa sekunnissa sitten ehtiny  nukahtaa lattialle (Y)
Roopen ja Santunkii vaavelikuva löyty...Tuli taas ikävä:/
Pieneen tylsyyteen piirsin myös appelsiineille naamat.
mö (11)

mö (12)

mömö (7)

mö (19)Tälläsiä kuvia sain näppäiltyä:

mömö (10)
mömö (9)
mömö (6)
mö (9)

mö (8)
mömö (2)mö (6)
mö (4)
mö (7)
mömö (4)
mömö (5)


mömö (8) mömö (3) mömö (1)


Maanantaina menin illalla taas "pitkästä aikaa" Nooran ja Jennan luo, ja olin siellä siihen asti kun Kassu tuli torstaina hakemaan. Kaneja kävin tietenkii joka päivä paijailemassa ja hoivaamassa.
Ainii keskiviikkona olin tosiaan töissä...ja torstaina olin niin hätähousu sen postipaketin kanssa etten malttanu iltaan vaan Jenna suostu kuskiks lähtee jo aamukahvien jälkeen sen hakee.  Olin niin kauan jo jännittäny ja oottanu tuota niin minuuttikin tunti ikuisuudelta!

Tänään näppäilin myös siitä tilauksesta kuvia, kun se viimein torstaina saapu. Tänään en jaksa kuitenkaan enää muokkailla niitä, joten sen pariin päästään huomenna, ja näätte mitä paketti sisälsi! ;)
Siihen asti heiheei!




xoxo:iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti