torstai 27. marraskuuta 2014

~Avonin tilaus- Meikit~

Moikka!
Olin taas Nooran ja Jennan luona yötä ma-ke.. kenelle tää uutinen tulee vielä yllätyksenä? :D
Nojoo sinne siis jumitin taas. Kävin kotona juoksuttamassa, paijailemassa ja ruokkimassa parin tunnin ajan kaneja, ja siitä takasin taas kyläilee. Maanantaina otin hätäseen muutamat kuvat tuosta tilauksesta, mutta  enhän minä niitä siellä ehtiny muokkailemaankaa, ja tiistaina sama homma.
Tänään sitten nukahin sohvalle pakkailun ja Kassun tulon jälkeen, ja herättyä tajusin että on jo keskiviikko ja kuvat on muokkaamatta. Ja eikun hommiin. Siirsin muka koko kansion koneelle mut osa ei näköjään siirtynytkään vaan poistu, joten silmät ristissä uudelleen kuvailemaan.
Ja nyt ollaan vihdoin täällä! Tilasin siis Avonilta puuterin, ja vedenkestävän ripsivärin. Yhteishintaa tuli 15,30€ eli vähä yli seitsemän euron kieppeillä oli molempien hinnat.
Jatkossa alan todennäköisesti ostamaan meikit ja muutkin tuotteet Avonilta, koska niitä ei ole testattu eläimillä, ja oon ainakin tähän mennessä ollut tyytyväinen jokaiseen tuotteeseen mitä olen sieltä ostanut. Kukkarokin tykkää, koska Avonin tuotteiden hinnat pyörii just sopivissa summissa.

l (4) l (5) l (6) l (1) l (2) l (3)


Perjantaina onkin sitten lähtö sinne Turkkiin! En tajua minne tää aika on menny? Äsken puhuttiin vielä kuukausista, nyt enää tunneista, ja tuntuu että aika loppuu oikeesti jo kesken.
Pitäs ostella vielä jotain pientä mukaan mm. käsidesi, ja Kassukin tajus vähän myöhään että sillä on vaan talvikengät! Tai syyskengät mitkä lie. Huomenna mennään sitten toisia kenkiä metsästämään. Ja postaus on todellakin tehtävä vielä ennen matkaa. Eli siis heti huomenna. Apua!
En ois uskonu että tulis kiire, koska matkasta ollaan jauhettu viimeset puol vuotta, ja yleensä alan pakkamaan jo kuukautta ennen matkaa. Huhhuh, eiköhän tästä nyt selvitä.
Harmittaa kun puhelimeen ei ole tullut ebaysta vielä tilaamiani suojakuoria, kun pelkään että hajotan tuon kännykän matkalla. Ei kai auta muu kun tarkistaa tili, ja suunnata huomenna ostaa sitten sekin.
Mutta huomenna nähdään lomatunnelmissa, joten siihen asti näkemiin! ;)





xoxo:iidux


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti