lauantai 8. marraskuuta 2014

~Päivät hulinalla ohi~

Heeei!
Anteeks tää järkyn pitkä tauko. Olin taas ma-ke Nooran ja Jennan luona, enkä osaa käyttää niiden mitään kuvanmuokkausohjelmaa joten kuvia en ois voinu yhtään laittaa, enkä tykkää postailla ilman kuvia ;/
Tein viime viikonloppuna varmaan ennätyksen kenkien kastelun kanssa. Sain kumpparitkii menee läpi. Joka lenkin jälkeen joutu vaihtaa kuivat asusteen uudelleen päälle. 
Kassu myös vaihto mun autoon talvirenkaat. Eikä hetkeekää liian myöhän, koska sieltähän ne lumet pöllähti, ja mä oisin ollu pusikossa kesärenkailla.
Ja törmäsin kaupassa teehen, mihin mulla ei oo ikinä varaa, paisti nyt kun oli alessa!:)
NamNamNam kun oli hyvää. Huomaa heti kun ei osta tuotetta ihan halvimmasta päästä, niin laatu on pikkusen korkeammalla. Okei, ei se ihan kaikkien asioiden kanssa päde.
Suosittelen teenystävien kokeilevan tuota herkkua!:) Mulla ei tietenkään ollu kannua missä ois voinu hauduttaa tuon niin, että pysyy lämpimänä, eikä tuollaseen teehen tarkotettua sitä härveliä johon nuo purut pitäis laittaa, joten kaadoin ne veteen, joten käytin mikrokupua ja siivilöin vedet siivilän läpi toiseen mukiin (Y)
Sunnuntaina mentiinkin (pitkästä aikaa) minnekkäs muuallekaan kun Nooran ja Jennan luo kattomaan bb, hörppimään kahvit, ja pelaamaan salkkaripeliä. Sitten kotiin nukkumaan, ja aamulla Kassulle taas heipat... 

(Mukava sumu oli kylään mennessä)

Maanantaipäivästä koitin tehä teille videoo ja  oli meidän asunnon näyttö..koska asunto on nyt siis myynnissä, ja nyt pitäs pikaseen löytää tilalle uus. Stressitaso sen kun nousee. Ehkä tää stressi joku vuos tästä tasaantuu. Maanantaina heräsin niin myöhään , etten ehtiny tietenkän työkkäriin. Pyörin kotona ja kokkailin. Videossa maanantaista enemmän :) Tytsyjen kanssa vaan rupateltiin ja katottiin töllötintä. Mut aika meni silti kauheen nopeesti. 
Tiistaina vein Jennan pääsykokeisiin ja venailin ite autossa tunnin et meen työkkäriin. Sieltä suoraan menin käymään kotona ruokkimassa kanit ja palasin mun toiseen kotiin:D
Illalla hain Jennan kokeista pois ja käytiin samalla porukalla hesessä.
Keskiviikko meni taas vaan löhöillessä, ja nuo kaks teki joulutorttuja (Y)  Sieltä lähin suunilleen kuuden aikaan takasin kotiin.

Loppuviikko on menossa hulinalla ohi. Keskiviikkona tulin että ehin hyvästellä mun rakasta kanilaumaa. Aloin muokailee heti kuvia ja videoita ja oli tarkotus heti postatakkin.. Ei se mennykkään ihan niin helposti, koska kone kaatu viden sekunnin välein. Torstaina pyörin kämppää ympäri siivoten, ja kolme kania lähti jo uuteen kotiin :/ 
Tarkotus oli ruokakii ehtiä laittaa mutta en sitäkään ehtiny kun Kassu jo pölähti kotiin, ja lähettiin Giganttiin hakemaan meidän tykkiä takasin kotiin. Jep! Saatiin rakas videotykki takasin huollosta! Nyt pääsee vihdoin kattelee isolta ruudulta, ja testailee 3D-laseja :) I´m happy! Kerrankii Gigantti yllätti positiivisesti.

Oon lupaillu teille myös vähä että tekisin teille videon. Nyt vihdoin muistin sen asian taas.
Koitin maanantaina ottaa Myday- videoo , mutta osa videosta on mystisesti hävinny? Ja kuvat siis jäi nyt vähä vähemmälle kun aattelin sen videon tänne pamauttaa. Yritin kuitenkii väsätä niistä pätkistä videon, mitä mulla oli vielä jäljellä. Varoitan,, se on aika heikko yritys Myday-videosta ja kehittämisen varaa löytyy. Enkä tajua miks lopusta en saanut musiikkia enää pois, vaikka alussa toimi täydellisesti.
Eikun vain lisää treeniä!
Antakaa mielipiteitä, risuja&ruusuja, ja vinkkejä videosta!! :)






Nähdään!






xoxo:iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti