perjantai 26. joulukuuta 2014

~Mites meidän joulu?~

Hei!
En malttanut odottaa tän postauksen kirjoittamista ennen kun mennään takaisin kotiin, koska siellä alkaa taas armoton pakkaaminen ja aika on kortilla.
Joululahjoista tulee erillinen postaus koska en ehtinyt illalla enää ottaa kuvia ja aamulla 25.päivä oli heti lähtö Tampereelle :)
Joulu meni minulla mukavasti, kylläkin piti valitettavasti vähän kiireellä juoksennella joka paikassa.
Aamulla ensimmäisenä aukaisin Kassulta saaman lahjan, koska ei viitsinyt noin isoa pakettia raahata porukoille asti ja takaisin. Ja sieltä paljastuikin MOCCAMASTER! Huhhuh, hitto miten siistiä, mutta teki kyllä mieli suuttua kun oli hankkinut noin arvokkaan lahjan! :C

Sen jälkeen lähdin isoveljen ja -siskon kanssa mökille käymään isän luona. Ihanasti piristy kun sai seuraa! Harmi kun ei ehtinyt kauemmin olla tai jäädä yöks..Isommalla ajalla sitten uudestaan... Lähettiin mökiltä muistaakseni kolmen jälkeen ja vähän yli puolen tunnin matka oli kotiin. Heitin siskon ja veljen koirineen äitin luo, ja lähin hakemaan vielä Kassun kotoa.



Vihdoin viiden maissa taidettiin olla äitin luona.
Laitoin ensimmäisenä meidän lahjat kuusen alle, ja otin koirista tonttukuvia. Äiti olikin nyt laittanut vain tuollaisen söpön minikuusen :')

Ja sitten  alettiinkin syömään ja rupattelemaan. Koirillekin annoin rasian maksalaatikkoa joulun kunniaksi! Lennin mahakin oli ehkä ensimmäistä kertaa hetken täynnä:D Se on harvinaista.



Koirat aloitti syönnin jälkeen ruokalevon, ja minä aloin kokeilemaan tuollasten sydämenmuotoisten suklaiden tekoa. Piti siis vain sulattaa suklaa, ja kaataa ne nuihin muotteihin. Onnistuin silti jotenkin säätämään. Poltin ensimmäisen  erän pohjaan kun unohdin että ne oli liedellä porisemassa. Heidi tulikin sitten auttamaan ja loput pari suklaata jopa onnistuikin. Tuo valkoinen suklaa sulatettiin vesihauteessa joten se onnistui täydellisesti. Tuo maitosuklaa taas vähän meni klöntteihin kun fiksuna sulatin sen vain kattilassa. Ensikerralla osaan tehdä sitten oikein...Jos muistan:D Mutta oli kyllä herkkua vaikka ei mennytkään lähellekkään niinkuin piti.
Otin nuiden valmistumisen jälkeen koirista kuvia naama kiinni maassa, ja tungin samalla naaman sitten yhteen suklaasydämeen. Hienoa hermanni! (Y)



Sitten alettiin jakamaan ja repimään lahjoja. Tässä oli minun kasa:


Heidi oli taas väsäilly kaikkea ihanaa itse. Äitille oli tehnyt itse jotain kasvonaamioita ruoka-aineista, ja paahdettuja hunaja manteleitakin. Wau!
Äiti oli saanut myös joltain tuollaisen ihanan kynttilän missä tonttu istui purkissa"lumessa", ja sen yläpuolella oli lasikipossa tuikku:)


Mussukalla oli rankka joulu joulukuusen vahtijana;D


Illalla käytiin vielä saunassa, syötiin vähän lisää, ja tein Heidin kanssa pipareita.
Kymmenen jälkeen lähdettiim väsyneenä takaisin kotiin, ja pakkasin jo vähän seuraavaa päivää varten.
Aamulla sain idean, että vien kanit jo uuteen kämppään, ettei kanien tarvitse olla enää parvekkeella.
Eli pakkasin kanit häkkeineen autoon, ja vietiin ne uuden kämpän vessaan. Se tuntu reissun ajaks turvallisimmalta ratkaisulta kun kukaan ei ole vahtimassa jos ne vaikka pääsin karkuun ja hajoittais koko kämpän. Parin päivän päästä rakennan niille kodin olkkariin kunhan saadaan kaikki kamat uuteen kotiin :)
Nyt siis ollaan vielä pari päivää Tampereella, ja otetaan pojat mukaan muuttoavuksi Kuopioon. Jes!:)
Asunnosta tulee ensimmäinen kurkistus viimeistään huomenna! ;)

Toivottavasti saitte kaikki viettää lämpimän ja rauhallisen joulun!  <3



Lämpimin terveisin : iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti