tiistai 4. helmikuuta 2014

~rakkaudesta shoppailuun 4~

Nooni täällä jälleen!
Olin taas superviisas! Käytiin maksissa ja eksyin tietenkii laukkuosastolle missä rakastuin yhteen ale-laukkuun.. Ja tietenkii menin ostaa sen (Y) Vaikka ois kuinka köyhä kausi nii kyllä mä vaan näköjään jostain aina löydän rahaa johonkii uuteen. Oikee hinta laukulla oli 29,90€ ja nyt vaan 12€. Olin tuon tyyppisiä laukkuja jo kesällä kattonu ja harmitellu ku laukut on aika harvoin alennuksessa. Ja nyt ku oli nii käytin sen hyväks.
Ja ostinhan mä korviksetkii.. hups, Muttaku ne oli niin pirteen siniset:) Hinta niillä oli 3,50€
Antaa nyt taas kuvien puhua puolestaan:








Maksissa siis käytii sunnuntaina ja eilen kävin kotona ja kaverin Oscarin luona, ku Kassu meni pitkästä aikaa kattomaan ralleja. Tällä kertaa Suonenjoelle.
Otin tietenkii kameran mukaan että voi napsia reissusta tänne kuvia.. Noh, ehin ottaa vaan yhen kuvan ja kamerasta loppukii akku:/ Tästä ehin vaan ottaa kuvan. Nyt on äitillä ja Heidilläkii tuollanen taulu ku tykästy ku näki tuon mulla (Y) 


Eilen hain myös Siwalta tän Zalandon paketin..ja tuli pieni pettymys mitä pelkäsinkii
Ei oikein istunu päälle eikä ollu muutenkaa ihan sellanen mitä toivoin. Mietin nyt pari päivää pidänkö tuon ja vähä muokkailen vain palautanko.... Juu vähä blogissa huononi tuo mekon kuvanlaatu..


Ja ehin eilen päivän aikana hajottaa kaks nettitikkua (Y) Hyvä minä!
Potkasin vahingossa kahesti koneen sohvalta lattialla ja tikku meni vähä vinksalleen.
Ensimmäinen lakkas toimimasta ja kaivelin laatikosta uuden ja tunnin päästä sekii meni vinoon mut pienen vääntelyn jälkeen alko toimimaan:D Että tällästä!





Seuraavalla kerralla postailen mm. Lennin pesusta ja luultavasti myös hiusten värjäyksestä jos tänään päätän värjätä. Luvassa myös kuvia ehkä tulevasta koirasta!;) Ja tämä koiruus on kotosin tietenkii sieltä Portugalin tarhalta!
Siihen asti Morjeens!





xoxo:iidu

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, siulla! Liityin lukijaksi. Muuten haastoin sinut tuolla:
    http://ikuisia.blogspot.fi/

    VastaaPoista