lauantai 15. helmikuuta 2014

~Because i`m happy~

Morjeens!

Anteeks nää viime postauksen on ollu kyllä aikasta eläinpainotteisia ja pyydän niiltä anteeks jotka ei niistä nyt oikee oo kiinnostunu joka päivä lukemaan!
Mut tää mun arki nyt on välillä vaan tällästä elukoiden rapsuttelua ja nuista karvakuonoista on nii mukava ottaa kuvia:)
Nyt on siis vielä ens viikko kotona oleskelua ja sitte meen kolmeks viikoks sinne Punaturkkiin harjotteluun! Kiva päästä kattelee ja oppimaan taas klinikan toimintaa:)

Viime postauksen jälkeen ei nyt mitään kauheen ihmeellistä oo tapahtunu. Pesin koirat ja isä kävi tuomassa jäätelöö ja karkkia samalla ku kävi moikkaamassa meitä. 
Lennistä tuli ihan ruikelo ku pesin sen. Ja hauskan räjähtäneen näkönen ku sain kuivattua. 
Lilo hoitikii kuivaamisen melkei kokonaan ite ku alko heti kieriskelemään pyyhkeen päällä. Molemmat vähä vihaa pesua mut saa kunnon ilon täytteisen juoksukohtauksen heti pesun jälkeen. Juoksevat peräkkäin joka suuntaan kämppää ympäri hännät heiluen:) Samalla vähä leikkelin lennin "hametta" hännän alta ku lenkillä kaikki aina tarttuu niihin.
Ja ku Lenni oli kuivunu kunnolla, harjasin sen vielä kunnolla. Ai namm että muru on nyt kiiltävä ja turkki on ihanan pehmee!

Ja eilen illalla Heidi tuli vihdoin Kuopiossa käymään (ei siis yövy meilä vaan porukoilla) ja tänään kävi äitin kanssa kattelemassa pupusta ja hakemassa lahjan. Rakastu molemmat ihan kunnolla! Vaikka äiti vähä suuttukii ku kerroin et hankin kolme jänöö, mut tiesin et sen sydän sulaa ku näkee tuon:D 

Ja tänään tuli tosiaan Kassun kanssa jo 11kk täyteen! <3 Pus Pus ja lässyn lässyn!;)

Tässä sitte tää sama tarina kuvina:




 "kiiltää, kiiltää"

Ja sitte Lenni leikki vielä pupusen kanssa...ei vaan pupusta oikee Lenni kiinnosta..


Tälläsen lahjan annoin Heidille. Ja oli onneks mieleinen!:) Taulussa siis mun ja Heidin kuva joskus pienenä.

 Ja illaks vähä terveellisempää herkkua naamariin samalla ohjelmaa katellen ja iltarutiinien jälkeen nukkumaan!



NAM!

Huomenna ois suuntana Amarillo vähä juhlistamaan Heidin synttäreitä seurana Heidi ja Isä!  
Herkkujen herkkua! :P


Herkullista loppu-, ja alkuviikkoa kaikille rakkaille lukijoille! 
Ja vähä myöhässä: Hyvää Ystävänpäivää!





xoxo: iidu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti