maanantai 10. helmikuuta 2014

~Hiusten värjäystä &Treeniä~

Juuh, tää viikko onkii ollu taas vähä tapahtumarikas viikko!
Päätin siis värjätä hiukset niiku viimeks puhuin. Ja kuvia on heti alapuolella.
Ostin myös kuopion kirppari sivulta eilen tuollasen  aitauksen et sillä voi vähä rajailla Lennin ja Cookien menemisiä mm. johdoille ja kukkaruukulle. 
Noh, aitaukselle tulikii heti TÄNÄÄN muuta käyttöö.. nimittäin nyt mulla seikkailee yks suloisuus pupunen lisää täällä kämpässä! Ja 2,5viikon päästä samalta "kasvattajalta" lisää mut kylläkii eri vanhemmilta..koska kaks muuta tuon perheestä oli valitettavasti jo ehtiny mennä enkä halua että tuo raukka jää yksin. Eli kohta mulla onkii jo neljä jänöö hahh:) (Y) Nyt teen erillisen postauksen hiustenvärjäyksestä ja koirien treenistä ja pupuselle sitte heti suoraan ihan oma! Eli lukekaas samalla molemmat ;)

Kassu tosiaan oli koko eilisen päivän taas kahtomassa ralleja Kangasniemellä, koska seuraavat onkii vissii vasta kesällä. Jäin sitte ilman autoo tänne ku Kassu meni mun nakkikattilalla. Noh, äiti kävi siis ostaa 20eurolla tuon aitauksen ja toi sen mulle samalla ku käytti mua kaupassa...säälittävää kortillisena ja autollisena pyytää äitiltä kyytiä kauppaan!
Kauppareissun jälkeen siivosin koko päivän kämppää. Imuroin, luuttusin, laitoin pyykit ja sitte kokkasin meille makaroonilaatikkoo. Ja uurastuksen jälkeen hellin koiruuksia ja katoin yhen jakson Koiralle kotia:)

Oon nyt tän koko viikon koittanu opettaa nuille koiruuksille vähä käytöstapoja.. Tai oikeestaan Lennille vaan. Opetan sen kävelee nätimmin hihnassa ja tekee vähä perustemppuja. Oppi se tällä viikolla vihdoin kunnolla istumaan ja menee maahan (Y) Ja hihnassa kävelykii edistyy hyvin:)
Kyllä nuista vielä joskus tulee kunnon kansalaisia.
Nyt kuvaputki:



Ihanan tumma tuli taas tästä väristä. Seuraavassa postauksessa näkyy ehkä vielä vähä paremmin pupu sylissä ku otin salamalla:)

Ja tällänen tää 6-osanen aitaus:

Siellä ne sitte pyöriskeli ja haukotteli kunnes osas hypätä pois







Lilo jäi taas tällä ilmeellä tuijottamaan mua ja aitaa. Lopuks sekii sit pienellä rymillä hyppäs mut tietenkää en saanu sitä ikuistettua


JA TREENIÄ!


ISTU:




Tutki onko kaverilla vielä herkkua suussa



MAAHAN:


Edustavaa!


ANNA TASSU:
Nyt istu ja maahan onnistuu hyvin ja seuraava haaste on anna tassu...jota lenni ei sitte tajua oikeen yhtään

Muutamia yhteiskuvia

Ja haleja <3



....Anteeks en nyt mitenkää jaksanu kuvia muokkailla...


Että tällästä taas, nyt seuraavaa postausta väsäämään!








xoxo:iidu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti