maanantai 13. tammikuuta 2014

~rakkaudesta shoppailuun 3~

Eilen tuli taas matkuksessa käytyä ku ei oo työharjottelusta eikä kesätöistä kuulunu Pets` Friendistä mitään. Tänään piti pomon soittaa mut ei puhelin pirissy:D Jos vaikka sitte huomenna ois tuuria:) Huomenna samalla kyselen kuopion yksityisestä eläinlääkäristä neljän viikon harjottelu paikkaa. Paniikki tulee jos en pääse:( Tai sit koitan päästä viel neljäks lisä viikoks Petsiin.
Nyt oon vasta paristi Petsissä käyny mut henkilökunta tuntuu tosi ystävälliseltä ja siks paikasta kiinnostuinkii:)
Mut joo tosiaan. Mitäänhän ei pitäy matkuksesta ostaa vaan piti säästää rahaa, mut kyllähän sieltä jotain taas mukaan lähti mutta pidin myös itteni ja shoppailuhimot kurissa. Mut kaikki oli sentään alessa eli en menny törsäilee mitään kallista:)
Tässä kuvia mitä menin hankkimaan:

Eli keinonahkanen kehys 2,50€, ovh 4,95€ ja tuollanen pikkunen taulu 1€, ovh 2,95€ Oon niin rakastunu tuon tyylisiin teksitauluihin ja oon koko ajan hankkimassa vaan lisää ja lisää:D NAM!



Ja sipuli/vihannes silppuri! Vihdoin sipulin pilkkomista ilman kipeitä kirveleviä silmiä ahh:D Tämän hinta oli 6,50€ 

Tyydyin ostamaan vähä erivärisemmän punasen ku yleensä. Yleensä on siis vähä tummempi punanen ollu käytössä mut tää oli sen verran halpa et alistuin kohtaloon. Nykyään taidan pysyä vaan tässä merkissä ku tää on ollu ainakii tähän menessä parhaiten kestävä merkki:) 
Viimeks oli testissä se million color mut sekii pysy tummana vaan pari viikkoo vaikka niin mainostettiin täydelliseks:/ Kimalteli muutenkii koko kroppa värin pesun jälkeen:D
On vissii työntekijällä ollu tylsä päivä ku lätkiny nuita ale lappuja ympäriinsä:D Ei jääny ainakaa epäselväks että tää tuote on alennuksessa. 

Ja himotti niiiiin paljo ostaa pari tällästä jakkaraa:(( Vieläkii harmittaa! Makso vaan 15€. Sitte oli myös tuollanen eka jakkara kaks kertaa isompana jossa oli aukastava kansi ja makso vaan 25€:( Sen sisälle ois niin nätisti saanu päiväpeiton ku meillä se jää aina lojumaan lattialle käytön jälkee..
Muttaku pitää säästää prkl.   Jos saan kesätöitä ja tuon vielä kesällä myynissä nii minä menen ja nakkaan takapenkille mukaan aivan varmasti ;) 



Olin siis Kassun kanssa liikkeessä ja päätin olla kuskina et opin tuon reitin et osaan sitte töihin. Noh, ihan täydellisestihän se ei tietenkään menny. Kassu päätti ettei anna pois tullessa ohjeita vaan kattoo et osaanko ite. Käännyin sitte heti parkkipaikalta väärään suuntaan (Y) huppss..
Kilahin saman tien ja Kassu päätti antaa ohjeet kotiin:D 


Ja matkuksen jälkeen mun oli ihan pakko pysähtyä ostamaan vähä herkkuja ku on nii kauan aikaa tehny mieli BonBonia ja Salmiakkia:( Vähä tää terveellinen ruokavalio lipsuu:/ pöhh...




Huomenna tai viimestään ylihuomenna sitte jo uutta tarinaa kerrottavana;) Siihen asti näkemisiin!







xoxo:iidu

6 kommenttia:

  1. Kiitos että jaksoit liittyä blogiini :)
    Teen parhaani että voin viihdyttää kaikkia mun seuraajia!

    VastaaPoista
  2. Tuun hulluks tän blogin kuvista! Ihania juttuja, piristäviä, iloisia ja kaikkia! ääääää. Ihania ostoksia tässäkin postauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi kiitos tosi tosi paljon:) Sun kommenttis pelasti mun ankeen päivän!:)

      Poista