tiistai 21. tammikuuta 2014

~Fresh-raikkautta ilmassa~

Heti tähän alkuun haluan kiittää kaikkia uusia lukijoita ja kommentoijatkin ovat päivää ihanasti piristämässä! <3  ISO KIITOS JOKAISELLE!

Tänään on ollu jotenkii ihanan pirtee päivä! Koulussa sain tehtäviä eteenpäin ja jopa kirjanpidon& verotuksen kokeen tehtyä ja pääsin läpi vaikka menetin toivon jo ennen ku alotin.
Koulusta lähin heti kahen aikaan kun kokeen sain tehtyä eikä ollu enää muutakaa tekemistä. 
Kotona tuli yhtäkkiä siivousinto ja siivosin koko keittiön ku se oli taas vähä räjähtäny. Sit vaihoin mullat kahteen risupuuhun siinä toivossa et ne siitä vielä herää henkiin.. On juuret pikkusen ankeessa kunnossa ku Lenni ja Cookie on käyny möyrimässä:D
Jajjaa mitäs muuta... Nii sain lisättyä taas kaks uutta lappua onnellisuuspurkkiin! Ja sit vielä kehystin parit lapsuuskuvat. Ja tuohon uuteen kehykseen ihanin kuva minusta ja Heidistä <3
*Koulusta pitkästä aikaa hyvää kommenttia! Valmistuminen näyttää jo lupaavalta
*Ja perhevalokuvia kehystetty ja aseteltu olkkariin


 Ja tässä mun uus ihanan lämpöinen fleecehuppari. Hinta 10€



Prismasta ostelin hiuksiin jätettävän Glissin hoitosuihke 2,90€ ja vihdoin muistin ostaa myös Bio Richin aprikoosivartalonkuorintaineen, hinta 4,30€. Ihanan pehmeä iho tuli kun tänään kokeilin!

 Ja vihdoin hankittiin toinen iso lakana. Nyt ei tartte aamulla alkaa pesemään pyykkiä jos tahtoo illaks puhtaat lakanat (Y) Mukavan lämpöiset ja pehmeet froteelakanat ja hinta oli vaan jotain oliko 11€



Ahh aamulla on ihana herätä ku näet ensimmäisenä oven edessä tälläisen sotkun, Lennin leikkikenttä (Y) Lenni oli pölliny paperirullan ja silpunnut sen kokonaan, ja hakenu korista sen jälkeen kaikki lelut makkarin eteen ku odotteli et herätään. Miks tässä kuvassa tää ei näytä läheskään niin sotkuselta ku oikeesti oli pöhh...


Lilokii alko heti meidän herättyä leikkimään ja juoksemaan kilpaa ku minä kömmin vielä silmät ristissä kuudelta ylös. Voi kun olis itekkii ammulla aina noin virkee et jaksais heti aamusta ravata ympäri kämppää....noh, sitä odotellessa, toivossa on hyvä elää!





Juuh, vielä torstaihin asti pitäis jaksaa ajella Iisalmeen ja takasin.. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu..ehkä.. Kyselin  muuten tänään vielä Rakista&Katista työssäoppimispaikkaa.. Jospa vihdoin tärppäis mut...tuskimpa. Mulla on välillä niin huono tuuri et heti ku joku menee hyvin nii jo seuraava menee huonosti. Mut tänään kuulin ryhmänohjaajalta uutisia et se on ylpee mun ahkeroinnista ja varmasti valmistun keväällä. Niiiiiiiin ihana tunne:)


Nyt jotain sapuskaa vielä poskeen ja suihkun raikkaana puhtaisiin tuoksuviin lakanoihin oman kullan kainaloon <3 Ihanan raikas ja hyvä olla!





Nyt Adiós!



xoxo:iidu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti