sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

~Synttäreitä ja kuulumisia~

Mä en eilen ehtinykkää käydä postailee. Luulin että oisin pakannu jo valmiiks, nii mulla ois jääny aikaa käydä täällä. Noh, tuli pari muuttujaa ja piti kattoo vaatteet vielä kertaalleen uusiks ja samalla kaikki muutkii kamat.  Siivoukseenkin hurahin taas ihan huomaamattani, ja aloin jyystää hyllyjä puhtaaks. Hupsista, niin käy joskus. Noh, aattelin sitten että ehin illalla täällä Kassun porukoilla kirjotella, mut silmät oli eri mieltä kun ois pitäny vielä kuvatkin muokata :/  Täällä olo tosiaan Kassun pikkusiskon synttärit lopuillaan kun illalla tänne kymmenen aikoihin tultiin. 
Tänään pojat sitten lähti Lahteen kattelee ralleja, ja mä jäin tänne pörräilee. Ehin jo olla fiiliksissä että nyt on täydellisen paljon aikaa postata! ...juu niin ois ollu 5:30-20:00 aikaa, mutta netti katkes, eikä kukaan tietenkään osannu laittaa sitä toimimaan. Olin just siirtämässä kuvia facebook-keskusteluun (koska Kassun kone ei antanu kirjautua bloggeriin eikä flickriin), ja kun painoin lähetä ja kuvat alko latailee nii just sillä hetkellä napsahti netti poikki.. Ai että sitä ketutuksen määrää!
Noh, piti oottaa kaheksaan että pojat tulee takasin, syödään, käydään saunassa, ja sitte säätää netin. Eikun vaan latailee kuvia uudelleen, sitten tallentaa ne kännykkään, ja viiiihdoin lisätä mahollisimman monimutkasen kaavan kautta tänne.. Ois vissiin pitäny totella Kassua ja ottaa oma kone mukaan :D
Joten jos teksti nyt hyppii silmille, ja kuvien laatu on heikkoa, laitan kaiken tämän puhelimen piikkiin :(
Nyt jatketaan:
Kassu osti tuollasen ihanan 240cm käärmeen Ellille lahjaks:')

Ja ainiin. Ennen lähtöä kävin suihkussakin, ja pesin&kampasin koirat. 

Lilo odotti nätisti ovella omaa vuoroa.

Ja palkinto hotkastiin sekunnissa kurkusta alas.

En ehtinyt tuossa kiireessä edes syömääm, joten pakko oli pysähtyä tankkauksen yhteydessä ostaa vähän purtavaa.



Ja Lilokin täytti nyt 6.3 jo neljä vuotta! <3 Aika on hujahtanut niin nopeasti että huhhuh! Ja halusin tehä tälläsen siistin kollasiin missä, joten perillä otettiin päivitetty kuva :)
Pieni ero ehkä havaittavissa, vai?


Ja tässä mun työpiste tänään kun rämppäsin onnistumatta nettipalkkia:
Tyydyin sitten vaan töllöttelemään telkkarista uusintojen uusintoja (Y)




Että sellasta tällä kertaa! Täällä Tampereella ollaan ehkä maanantaihin asti...tai saa nyt nähdä miten asiat taas muuttuu. Mutta viimeistään Kuopiossa sitten taas koneen äärelle kirjoittelemaan! 
Hellureeei!




xoxo:iidux





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti