lauantai 21. maaliskuuta 2015

~3/21/2015~

Heissan! Joo, vähä venähti tää postaus. Tampereelta ollaan siis jo kotiuduttu, ja keskiviikkonhan se venähti (siis viime viikon). Ja nyt kotipäiviä ei ole juurikaan kerennyt viettää. Mikä on mulle hyvin harvinaista nykyään.
Kotona odotti ihana sotku...kiitos rakkaalle kanilaumalle. Heinäkaukalonkin oli saanu rymäytettyä, ja heinää oli ympäri aitausta. Tultiin 12 aikoihin illalla kotiin niin en jaksanut alkaa siivomaan, vaan painuttiin suoraan pehkuihin.
Seuraava päivä menikin siivotessa, ja pupujen kanssa pitkästä aikaa touhutessa.

Raukat jänisti vähän imuria. Piti ängetä yhteen kasaan,
ä(4)

Ja sitten kerjättiinkin jo herkkuja ja rapsutuksia.
ä(8)

Innostuin siivoomaan vihdoin vaatekaapinkin, joka oli päässyt ihan järkyttävään kuntoon parin kuukauden sisällä. Sillon kun joulukuun lopulla muutettiin niin järjestelin vaatekapin nätisti, mutta eihän se näköjään kauaa kestänyt. Joskus kun saisin aikaseks vielä laittaa pari säkkiä turhaa tavaraa myyntiin/lahjotukseen niin sais tuon alimman hyllyn melkein kokonaan tyhjäks.
ä(5) ä(6)

Monta viikkoa on myös ollut tarkoitus kokeilla kokkailla ensimmäistä kertaa ite jauhelihakeittoo...Tietenkii siis ilman sitä jauhelihaa, kun korvasin jauhelihan soijarouheella. Nam, onnistu yllättävän hyvin, ja sain soijankin maistumaan ihan jauhelihalle. Joskus pitää kokkailla kaikki alusta alkaen ilman mitään valmisvihannespussia.
ä(2)

Sitten siirrytään taas uuteen päivään.
Tälläinen näky on meillä aina aamukahveja juodessa. Huomaa että chihut ei ole ihan Suomesta kotoisin, vaan jostain vähän lämpimemmiltä mailta :D
ä(21)

Tampereelta saatiin mukaan tälläinen astetta synkempi leffa, tai enemmänkin dokumentti. Jennan kanssa tuli joskus puhetta tästä aiheesta, ja nyt ollaan suunniteltukin jo matkaa Puolaan ihan paikan päälle. Haluttiin kuitenkin ensin tietää aiheesta vielä enemmän, niin tajuaisi paikan päällä vähän enemmän. Kassun ukilta löytyikin sopivasti kyseisesta aiheesta leffa, ja tätä ollaan nyt muutamina iltoina katsottu porukalla. Leffa kestää lähes viisi tuntia, joten mm. Jennan opiskelujen takia ollaan katsottu leffaa 1-2 tunnin erissä:) Nyt ois vielä viimeinen tunnin pätkä katsomatta.
Yks pätkä kestää 50min, ja aika menee todella nopeesti kun kunnolla keskittyy aiheeseen, eikä millään malttais lopettaa katsomista. Jos joskus ollaan paikan päälle vielä menossa, niin pakko vielä katsoa koko leffa uudelleen:)
Hyi että on oikeesti ällöttävää katseltavaa, mutta todella mielenkiintoinen! Suosittelen!

11068853_933517273335415_919155741_n ä(blog)
Lefailujen jälkeen katotaan Kassun kanssa aina salkkarit, poliisit yms. muut ohjlemat, ja mennään nukkumaan. Kello näyttää yleensä aina yli kahta, vaikka Tampereella saatiin hetkellisesti unirytmi normaaliks.


ä(1)
Kassu solmi sukat:(
ä(18)

Illalla tulin makkariin hampin pesulta, ja tälläinen karvainen ryökäle oli vallannut mun paikan sängystä Kassun viekusta. En millään raaskinut siirtää Lenniä pois, vaan alistuin kohtaloon ja nukuin littanalla tyynyllä, ja puolella peitolla, kun poika kuorsaa onnellisena mun paikalla :D
ä

Ja aamu alkaa aina auringonpalvonnalla (Y)
Kassu kävi perjantaina ralleissa, ja sain viimeinkin omaa aikaa, josta oon haaveillu...Mutta mihin sitten käytin koko ajan. Mihinkä muuhunkaan kun siivoomiseen, kun taas innostuin vähän liikaa. Tarkotus oli ruokaakin ehtiä tehä ennen kun Kassu tulee kotiin, mutta enpäs ehtinyt. Enkä myöskään enää haaveile omasta ajasta, koska tiiän mihin se aika aina menee.
ä(20

Sitten koitti lauantai, joka tarkoitti tällä kertaa minun ja Kassun vuosipäivää. 2-vuotta tosiaan ollaan jo toisten pärstää jaksettu katsella, ja rehellisesti myöntäen, en ole Kassun seuraan edelleenkään kyllästynyt kertaakaan.
ööö5
ä(blo)


Kumpikaan meistä ei ole oikein juhlija ihmisiä, mutta halusin kuitenkin viettää edes hieman arjesta poikkeavan päivän. Joten otettiin suunnaksi Matkus, ja käytiin kaakaoilla ja muffineilla Wayne`s coffeessa :) Mulle tuo pieninkin muki kaakaota, tuntu liian suurelta makea pommilta, ja massuun piti ahtaa vielä suklainen muffini jossa sisällä oli vielä sulatettua suklaata. Onneks oli Kassu auttamassa syömisen ja juomisen kanssa :D
Herkuttelujen jälkeen pyörittiin vähän clas ohlsonilla, hong kongissa, ja sitten lähettiin kotiin.

ööö1 ööö3

Kotona aloin heti leipomaan ensimmäistä kertaa pannukakkuja, kun olin Kassulle niitä luvannut kokeilla leipoo. Yllätyin että ne onnistukin, vaikka vähän sovelsin oheita. Pieni moka kuitenkin sattu kun unohin pannarin vähän liian pitkäksi aikaa uuniin.
ä(22)Illalla kateltiin taas vähän sarjoja, ja köllöteltiin sohvalla. Mentiin vähän aikasemmin nukkumaan, kun aamulla lähin mökille yöks, ja hakemaan sieltä jänöille samalla säkillinen heinää.

ä(10)


Mökkireissusta ja muutamasta uudesta ostoksesta (mm. yläkuvassa olevat housut), tulee oma postaus, ettei tämä veny kilometrin mittaiseksi :)
Nyt möllötetään taas kotosalla ilman mitään reissuja, joten toivottavasti nähdään täällä useammin, ja saisin taas postauksen ulos suunilleen joka toinen päivä..
Toivottavasti jaksoitte odotella tätä postausta, ja jaksoitte lukea loppuun asti!:)





xoxo:iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti