perjantai 6. helmikuuta 2015

~Hiusten värjäystä ja sisustamista~

Simmut alko jo painumaan alaspäin, mut sitten tajusin että hitto lupasin sen postauksen.
Alotin siis jo aamulla, mutta homma keskeyty kun piti ottaa uusia kuvia.
Elikkäs mulla on menossa edelleen oman luonnollisen hiusvärin tavoittelu, mutta tähän mennessä on se on mennyt ihan puihin. Aina nuo värit muuttuu mun päässä tosi tummiks, vaikka oon kokeillu vaikka mitä, ja värinpoistoon en missään nimessä koske.
Tällä kertaa värinä oli Cameleonin kastanjanruskea sävy, joka paketissa näytti todella vaalealle, mutta yllätysyllätys katsokaa lopputulos...Mettään meni taas ja täysillä.. Entinen väri, eli siis vasen kuva, oli paljon lähempänä mun luonnonväriä kun värjäyksen jälkeen..Ja aina kun värjään, jotenkin tuo ikivanha punainen sävy pomppaa aina esiin...Kokonaan seinään en haluais värjäystä lopettaa, koska juurikasvu näissä säsyissä ei näytä kovinkaan houkuttelevalta vaihtoehdolta :/
Ens kerralla, eli ehkä huhtikuun puolella, pitää etsiä oikeasti käsiin joku väri mikä toimii!
Kesäksi haluaisin mielellään paljon vaaleamman sävyn, joka sais vaaleta auringossa vielä lisää, niin sitten voisi harkita värjäyksen lopettamista, jos juurikasvu olisi fiksumman näköinen.. Mutta tällä menolla ei hyvältä näytä..Murrr...
Mitenkään pettynyt en kuitenkaan ole nykyiseen väriin, koska oon nyt tykästynyt tähän ruskeaan. Haaveena on silti värjäyksen lopetus, koska sillon mun hiusten laatu oli vaan niin paljon parempaa, ja sitä koitan uudelleen tavoitella.
Ja tosiaan, muistatteko kun kerroin siitä Hairbellin hiustenhoitotuotteesta?
En olisi uskonut sen toimivan, mutta kappas kyllähän se näyttää wörkkivän näppärästi. Oon nyt vähä väliä napsinu kuivia latvoja pois. mutta silti hiukset on pidemmät, ja paljon sileämmät :)
Luulin vaan että kuvittelen, mutta tuli sitten tuli muiltakin kommenttia että hiukset on kasvanut! Nyt siis mitään huimaa eroa ei ole nähtävissä. (Kun siis otin sillon alussa hiuksista kuva), koska tosiaan olen nyt vihdoin raaskinut näpsiä latvoja, kun kutrit on pidentynyt.


gg

Sitten...hyvästelin lopullisesti kaikki kalliit hiusöljyt, joista minulle ei ole ollut apua (ja jotka monesti siältää alkoholiakin joka vain kuivattaa), ja siirryin kookosöljyyn!
Pieni pisara riittää koko hiuksiin, eli tuo 9 euron purkki kestää päivittäinkin käytettyvä todennäköisesti varmaan lähelle kaksi vuotta (Y)
Sama mömmö hoitaa myös mm. käsien ja kynsien rasvauksen, tai miks ei vaikka mausteena ruoan sekaan. Suosittelen!
g

Sitten saatiin turhat häkit heivattua pihalle, ja tein kaneille jälleen kerran uuden aitauksen.
Kauan siinä sai häkkejä ja mattoja pyöritellä, kun sain viimein haluamani järjestyksen...Edelleen haluasin kyllä tuon kanitilan ihan tuohon nurkkaan, koska sillon saisi isomman ja yksinkertaisemman alueen käyttöön, mutta hitto kun ainoa antennin töpseli on tuossa nurkassa :(
g8


Ja sitten siirrytäänkin jo tähän päivään. Elikkäs näin pari päivää sitten ilmoituksen myytävästä lipastosta (kuopion kirppari-sivuilta), ja se oli minun onneksi vielä vapaana. Tänään aamulla haettiin se Kassun kanssa, ja paikanpäällä pyöriteln tuota ja mietittiin miten sen saisi autoon.
Kassu tunki sen puoliksi takakonttiin, ja luukku johdon pätkällä kiinni niin, että se ei heiluisi mukana.
Eihän se johto kauaa paikallaan pysyny, vaan ajettiin luukku auki loppumatka (Y) Lipasto ja me päästiin kuitenkin ehjin nahoin kotiin asti, ja minä alotin heti kaapin täytön ja koristamisen.
Hintaa oli lipastolla 8€, koska pinta oli vähän naarmuissa. Sen en anna haitata, ja ehkä joku päivä maalaan tuon harmaaks tai vaaleeksi :)
g4

Kauhea ongelma oli päättää mitä laitan nuihin tyhjiin koloihin, lipaston päälle.
Pyörittelin kaikenlaisia tauluja ja kynttilöitä, mutta mikään ei näyttänyt silmään hyvältä.
Tälläseen ratkaisuun kuitenkin toistaiseksi ainakin päädyin:
g6

Ja näitä vaihtoehtoja oon vaihellu muutamaan otteeseen, kun en oikein osannut päättää. Toistaiseksi kuitenkin saa tuo kehys pitää pääli paikan.
g3 g2

Ja tässä tarkempaa kuvaa nuista kolosista:
g5

Ja nyt kun tämä laatikko ei toimi enää kanien ruokalaatikkona, vaan mm. koirien lelulaatikkona, mietin että raaskisinko rakentaa tuosta koirille pedin. Elikkä tuohon eteen siis sahaisin koiran mentävän kolosen. Sellaisia olisi käytettynä myynnissäkin, mutta en kehtaisi tuhlata siihen rahoja, kun voisi itsekin tehdä. Tykkää vaan niin paljon tuosta kyllä tuollaisenakin. Mutta jos alkaisi harmittaa, voisin kääntää laatikon toisinpäin, koska sama teksti on toisellakin puolella :) Piilottaisi sitten vain viltillä sen kolon.
Pitää vielä vähän harkita asiaa...
g9


Nyt oli mielessä, että jos pikkuhiljaa kömpisin nukkumaan, ja menisin huomenna hyvissä ajoin moikkaamaan taas isää möksälle. Pitää vähän kattoo miten väsyny aamulla on että jaksaako hypätä rattiin :)
Jos en huomenna menen niin kuitenkin lähipäivinä menen. Sieltä voisin koota sitten vaikka jonkinlaisen lyhyen videonkin!




xoxo: iidux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti