keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

~Katsaus karvaisiin~

Moikka moi! Elukoista en ookkaa periaatteessa pitkään aikaan kunnolla kertoillu. Ei oo tapahtunu arjessa sen kummempaa niiden töhösten kanssa. Nyt kuitenkii Emman omistaja pyys että otan sen toisen koirankii pariks päiväks hoitoon (Y) Täällä pyöri kunnon sirkus. Ja nyt tuli soitto että Emma on päätetty laittaa myyntiin ja oisinko minä halukas ottamaan sen itelleni. Valitettavasti piti nyt kieltäytyä ku ei riitä aika eikä raha enää yhteenkää ylimääräseen elukkaan :/
Mutta läheltä löyty kaveri joka Emman pystyy ottamaan jos se ei aiheuta allergiaa :)

Kani pojatkii tuli pestyä, ja mussukat lähti parvekkeelle kuivumaan. Samalla väsäsin pojille pikkusen boxin pahvilaatikosta













Nyt on tullu ravattua möksällä ja kuvia en täällä saa mitenkään tabletille, eli pitää aina oottaa et kotia pääsis :/ Pitää nyt kokeilla tällä härpääkkeellä napsia kuvia ja kokeilla muokkailla kattomisen arvosen näkösiks :)
Nyt ollaan kassun & koirien kanssa parisen yötä Riistavedellä mökillä ja todennäköisesti kipastaan vielä Kassun tutun mökillä Vehmersalmessa. Sitte alkaakin kämpän siivous kun serkut tulee taas kahen vuoden tauon jälkeen Suomeeeen!!! :')
Siitäkin tulossa stooria kunhan pääsevät turvallisesti Suomen maihin.


Xoxo:iidu

2 kommenttia:

  1. Voi miten sööttejä pupseja :) Täältäkin löytyy kaks kani lapsosta! Ihan mielenkiinnosta, miksi pesit sun kanis? ps. liityin lukijaksi!

    http://lifemywaykrista.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos! :') Oli pakko vähä huuhtasta ku olivat taas onnistunu pyörimään pissassaan ja haisivat kamalalle :D

      Poista