sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

~Rakkaudesta shoppailuun osa 7~

Nonii tässä ois vihdoin tää unohuksiin jäänyt rakkaudesta shoppailuun postaus.
On nyt ollu vähä vaan koiranpennun kuvat silmissä nii kaikki unohtuu!
Nyt esittelyä lyhyesti ja ytimekkäästi! 

Maksista bongasin jälleen mahtavan alen! Hoitoaine ja shampoo yhen hinnalla, eli nämä kaks tuli maksamaan vainv 6,90€ Ite oon tykänny tästä tuotteesta ennenkin, mutta hinnan vuoksi hyllyt on nyt täyttynyt vähän halvemmista tuotteista!
Maksista on myös tämä puuteri. Kesällä on vaan pakko käyttää puuteria meikkivoiteen päällä koska muuten tuntuu että naama valuu. Mutta pelkkä puuteri taas tuntuu lentävän naamalta pois ensimmäisen tuulenvireen mukana. Hintaansa nähden laatu ja pitkään kestävyys yllätti positiivisesti! Hinta 7.90€

Tässäkin oli joku kampanja ja kaks kpl hintaan 5€

Ja Mustista&Mirristä lähti tälläset, eli heinäkaukalo ja vessalaatikko pupuille. Yhteensä tais mennä max 15€
Ja tälläsen sain jonkin äitin tutun kautta. Haaveena on ollut joku ikean tilanjakaja mutta tämä saa nyt ainakin nyt kelvata. Innoissani pyörin kämppää ymppäri ja nappailin pöydiltä koristeita ja kynttilöitä joilla tuon pöydän "sisustan"
 Ja tässä lopputulos:
 Tarkotus ois ehkä vielä jotkii hienot korit hankkia nuille hyllyille

TEE SE ITSE
Tässä vielä tuon "Home sweet home" taulun tekovaiheet:
Tarvittiin kehys, sisustustarraa, kirjepaperi ja sakset!
Kirjepaperi oli vähän liian lyhyt joten leikkasin toisesta päästä tuon tummemman päädyn pois ja teippasin kaks paperia vähän päällekkäis yhteen. Ja nuo kirjaimet leikkasin myös vähän nätimmäks, ja jokaisen alapuolelle laitoin pikku teipin ettei valaha alas ku taulua kääntää:)
Tadaaa! Mitä ootte mieltä?


Samalla sitten järjestelin uudelleen tuon ikkunalaudan. Ja tietenkii unohin ennen ja jälkeen kuvat. Mutta ennen oli tosiaan sekasin eri kokosia ja muotosia kuvia...
Ja tosiaan nuo patterin päällä olevat krääsät heivasin myös muualle.

Tän taulun logiikkaa en tajua millään. Kukahan hermanni on tän menny keksimään!? Luulin et tää toimii samalla tavalla ku tuo toinenkin tän tyyppinen taulu, eli jokaiselle kuvalle on oma "kolonen" joho kuvat laitetaan, ja ne sit pysyy siinä hyvin liikumatta. Mutta eeei. Tässä kaikki piti teipata kiinni tuonne takaosaan ja väänellä taulua vaikka mitenkä päin, että näkis onko kuvat ees kohillaan. Meinasin menettää hermoni monet kerrat. Miten tän taulun keksijä on aatellu et kuvat pysyis paikallaan:D Taitaa nuo kuvat pysyä aikasta kauan kohillaan ku samaa rumbaa en heti huomenna jaksa tehä. Tää oli tosiaan Tigeristä ja hinta 8€. Kassu rakas sponssan tän mulle !

Ja Kontista löysin tälläsen taulun. Hintaa oli vaivaiset 1,50€


Ja kyllä! Tättärätäää, tässä täää! Nimittäin parisen kuukautta odotettu sängynpääty on saapunut! Oli kyllä todellakin odottamisen arvoinen! Nytkun sais vielä maalattua tuon sängyn päällä olevan hyllyn ruskeeks nii Buenoo!


Ennen

Jälkeen
Ja nuita tyynyjä voi liikutella miten haluaa. Takana on joku paino että pysyy kohillaan.
Ja sitte ostettiin ihan mahtava sadesuihku kun halvalla tämäkin lähti. Ihan mahtava! Hinta vaan 50€ ja tämäkin maksista. Oikeestihan tälläset on monesti jotain sadan euron luokkaa. 


 Ja Pets and Friendsin loppuunmyynnistä ostin tämän koiruuksille. Harmitti ku vaan yks S oli jäljellä. Ja tuokii vähä iso mun Chihuille


 Ja mm. reissuille ja piknikille ostin halpa-hallista kolme tuollasta muovilautasta ku oli sopivasti alessa vaan 1€/kpl Ei tarvii aina ostella mitään kertakäyttöastioita



Tälläsiä ostoksia tällä kertaa!:) Tästä tulee vielä toinen osa ku en viittiny tehä tästä liian pitkää





xoxo:iidu

2 kommenttia:

  1. Toi puuteri on tosi hyvää! Oon käyttäny monta vuotta tota :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on!:) Vihdoin löyty halpa ja hyvä puuteri (Y)

      Poista