keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

~Ei mikään tavallinen viikonloppu~

Noniin elikkäs täällä taas! ...Kyllä, ilman viikon taukoa..selkoa viimeaikaisiinkin katkoksiin on luvassa!
Mutta ensin kerron mitä kuului minun juhannukseen.

Juhannuksen suunitelmissa oli että joko mennään Kassun sukulaisten mökille Savonlinnaan, tai meidän mökille Riistavedelle, ja Noora& Jenna ehotti vielä että mennään niille
Tietenki oli luvattu huonoo säätä nii ei kehannu lähtee minnekkää kauas kahtomaan sadetta, ja muutenkin houkutteli eniten reissu Nooran&Jennan luokse ihan tuohon parin kilsan päähän.
Nyt vasta tajusin etten ottanu kuvaa kuinka paljo otettiin tavaroita matkaan. Mukana oli jättisäkki ruokaa, matkasänky, koirat, mun omat härpäkkeet (meikit, vaihtovaatteet jos onkii lämmin, kaikki muu turha),
ja tietenkin grilli.
Oltiin siellä suunilleen kaheksan aikaan...koska N&J nukku päikkärit etä jaksaa valvoo:D
Kassu taiteili grillin pystyyn&grillas, me tytsyt tehtiin salaatti ja juoruiltiin...perus
Grillauksen aikana Lilo katteli meitä sisällä vaan ikkunasta ja välillä kävi kerjäämässä pihviä. Jopa naku Emmakii makoili onnellisena viltin kanssa parvekkeella mutta Lilo prinsessalle oli liian kylmä ja liikaa ihmisiä.
...Ja mulla ei ollu tarpeeks vaatteita mukana niiku pelkäsin ja arvasin..Yks pitkähihanen jonka hetkeks laitoin maahan..jonka Emppu päätti kastaa..en tiiä mikä pakkomielle sillä on kusta kankaisiin. Noh, otin Nooran jumbo ison villatakin. Oli ainakii lämmin polvillakii ja lapaset sai samalla ku hihat roikku maassa (Y)
Kerrankii sain muuten pari selväjärkistä kuvaa minusta ja Kassusta! Jes..
Loppuilta menikii Hall Pass leffaa ja jotai chattiä katellessa ihan innoissaan ja räkättäessä. Naurettiin niille känniläisille soittajille ja meinattiin monesti soittaa itekkii... Oli tarkotus valvoo koko ajan mut päätettiin kaheksalta aamulla nukkua pari tuntia että Kassu jaksaa ajaa takasin kotiin.





Oli herkuttelijoillekkii maksalaatikkoo mukana (Y)


Koitin taas ottaa kuvian ennen lähtöö...Kassu tökkäs taas hurtan taakse (Y)
Ja kynnet tosiaan tälläsin kuntoon! ...nii siis tekokynnet




Ja lopuks haluan vielä tuhannesti kiittää kaikkia kommenteista ja ihanista uusista lukijoista! Pus! <3


xoxo: iidu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti