perjantai 17. huhtikuuta 2015

~Jäsenyys LadyLineen~

Kukkuu!
Kerroin viimeks liittyneeni jäseneks LadyLinelle, ja tarkotus oli siis kokeilla vaan 1kk. Koska sali, tai mitkään liikunttunnit ei oo ikinä ollut mun juttu, vaan täysin vastoin mun mukavuusaluetta. (Sirkus oli eri asia:) Niinkun viimeksi kerroin, sopimusta tehdessä ei näköjään puhuttu ihan samaa kieltä, koska tulin kotiin vuoden sopimuksen kanssa... Ei ollut taas yllätys että mun kohdalla kaikki menee sekasin (Y) Vuoden sopimus on kyllä houkutellut, koska sillon saisin kunnolla itseäni niskasta kiinni, ja perseen ylös penkistä rehkimään. Kuukudessa nyt tuskin olisi mitään ihmeempiä ehtinyt tapahtua mun kehossa eikä myöskään innostuksessa jatkaa hommaa kotona. Ajattelin kuitenkin, että olisin autokoulumaksujen jälkeen vasta uskaltanut vuoden sopparit kirjoittaa.
Ehin jo vetää pienet kilarit, ja avautua asiasta Jennalle, Nooralle, Kassulle, ja porukoille:D Sitten vasta mietin että hei tää onkin ehkä ihan hyvä juttu, ja jos en sittenkään yrittäisi muuttaa sopimusta kuukauden mittaiseksi.
Kuntosalista tuskin kyllä koskaan tulee mun ystävää...Jep, sen takia koska lähes kaikkiin laitteisiin ois parempi omistaa parikymmentä senttiä lisää pituutta kroppaan. En jaksa sen nyt vaivata yhtään mieltä, vaan koitan koko rahan edestä hyödyntää ryhmäliikuntatunteja, joissa myös laiskottelu on lähes mahdotonta.
Tuo jäsenyys on työttömän kukkarolle sen verran iso pala, että ajattelin että ottais nyt ihan kunnolla kaiken hyödyn irti koko vuodesta, ja koittaisi saada kunnollisia näkyviä tuloksia aikaan.
Tän postauksen aihe on tosiaan kokonaan Nooran ja Jennan syytä/ansiota..En tiiä vielä kumpaako :D
Jenna koitti houkutella mua ystäväpassin kautta mukaan kokeilemaan ilmaseks kerran kuukaudessa, mutta sitten tulikin se kuukauden kokeilu hintaan 29€, mikä ei edellyttänyt pidempää sitoutumista. Joten ajattelin lähteä mukaan, koska nyt on hyvää seuraakin mukana:) Yksin en todellakaan "rohkenisi" kokeilla ainakaan toistaiseksi.
Eilen kävinkin ensimmäisillä tunneilla, ja ihmettelin illalla että miks ei muka mikään paikka kolota...Noh, aamulla en miettinyt enää. Hyvä kun pääsin ylös sängystä (Y) Pohkeet, reidet, vatsa, ja ködet on ihan romuna.. Ihanasti kirpasee kun sopivasti puhkes yskä aamulla. Autssss...
Kuumetta tosiaan se kurkkukipu ei tällä kertaa ihme kyllä nostanutkaan vaikka oli ihan kuollut olo. Yskää ja nuhaa en kuitenkaan päässyt ikävä kyllä karkuun...
Noh, tietää tehneensä jotakin ainakin oikein, vaikka olin aikasta kujalla koko ajan. Mutta yllätyin kyllä miten positiivinen kokemus mulle jäi.. Pekäsin jo että tuun vihaamaan koko kokemusta, enkä halua enää ikinä takasin. Mutta kerrankin näin päin!
lady6 lady lady9 lady10 lady1 lady3

Liikuntakonsultaatiossa mulle merkattiin (ruksilla), kaikki tunnit mitkä mulle kävis parhaiten tavoitteisiin nähden, ja Jenna taas merkkas (punasella) että millä tunnilla se ja Noora käy.
Ihan kaikki ei kuulostanu kiinnostavalle, ja osaa taas en tiedä uskallanko kokeilla:D Katotaan nyt miten tää lähtee käyntiin, tai lähteekö ollenkaan:D
lady5 lady7 lady2 lady8

TAVOITTEENA:

Painosta en haluaisi pudottaa grammaakaan, vaan lihaskunnon kautta jos sais painoa ihan mielellään vähän lisää. Ja tosiaan sirkuksen jälkeen en oo lihaskuntoa jaksanu juurikaan ollenkaan tehä, joten kaikki paikat on plösähtänyt. Eli jos saisi takaisin hyvän kunnon, ja vähän lihasta tyhjyyden tilalle. Ja ehkä eniten toivon myös sitä, että innostus jatkuisi jäsenyyden loppumisen jälkeen, koska mä jotenkin aina laiskistun ja lopetan ahertamisen kun ei ole enää "pakko". Sama oli sillon kun sirkuksessa alko lyhyet lomat...Jonkun pitäis aina olla ruoskimassa persiiseen vauhtia :D
LadyLinella kun juttelin yhden työntekijän kanssa sopimusta tehdessä, se sano että mun lihakset muistais liikeet hyvin, ja pääsisin aika nopeesti hyvään kuntoon jos jaksaisin rääkätä ihteeni...Ja minä kun ajattelin alottaa rauhallisesti (Y)
Elikkäs kiinteyttä, ja hyvää kuntoa koitan nyt tavoitella, ja toivottavasti siinä myös onnistun. Sillon ainakin saattaisin edes vähän innostua kotonakin jatkossa punnertamaan muullonkin kuin aamulla vain ahterin ylös sängystä.
Toivon niiiin paljon että peilikuvassa näkyis jossain vaiheessa silminnähtäviä tuloksia, niin sais A. rahalle vastinetta, ja B. pitkästä aikaa kantaa kivempaa kroppaa.
En nyt kuitenkaan alota mitään viherpiiperrystä, että elämä pyöris nyt vaan salin ja salaatin ympärillä...E- ei, en todellakaan. sellaiseksi minusta ei todellakaan ole eikä tule. Pikaruokaa aion edelleen nautiskella aina sillon tällöin, niinkuin ennenkin :D

Onko teillä kokemuksia LadyLinesta, tai jostakin muusta kuntosalista? Kokemuskia luen mielelläni!:)

                                    ...Postaus ei ole sponsoroitu...






xoxo:iidux

2 kommenttia:

  1. Tsemppia treeneihin! Tossa vuoden sitoutumisessa on kyllä hyvät se huonot puolet.. Just jos ei sit kiinnostakkaan.. Mutta ehkä se motivoi tarpeeksi ja sit käyki koko vuoden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pakko olisi innostua ettei menisi sitoutuminen hukkaan :) Kiitos kommentista ja tsempistä! :)

      Poista