keskiviikko 7. toukokuuta 2014

~Jos sä ootkin enkeli joka vaan hetkeksi palasi~

Blogi hetkeks vaikeni niin kun ehkä huomasittekin. En vaan saanut aikaseks tulla tänne kertomaan että tulee pieni hiljainen hetki.
Taavi rakas mussukka siis nukkui pois 2.05.14 ja ei ajatukset on ollu nyt vähä muualla.
2.päivä kävin päivällä kurkkaamassa Taavin vointia ja hellin pikkuista. Raukan vointi oli menny todella huonoks. Silmät oli sirillä, kaatuili vähä väliä, ja hytky taukoamatta.
Illalla sitten ennen nukkumaan menoa vilkasin koppiin ja siellä se kyhnötti kyljellään juoksupyörän viekussa. Tuli heti kauhee paniikki ja jäin tuijottamaan että sykkiikö sydän enää. Eihän se enää sykkiny. Nostin sen sitten täristen sylkkyyn enkä ois mitenkään halunnu laskee enää ikinä pois.
Kamala miten niin pientä ja haurasta voi rakastaa näin paljon, ja miten tyhjä olo jäi.
Nurkkakii on niin orvon näkönen kun duna puuttuu:(
Viikonloppuna lähin sitten käymään matkuksessa ja samalla etin ressukalle hienon boxin mihin vois Taavin haudata. Onneksi löyty just sopiva!

Ensimmäinen kuva Taavista kun pienokainen asusteli vielä Pemon terrassa

Ja eka yhteiskuva

Mun seikkaileva herraseni! Ikävä on kova, ja tekisi niin paljon mieli vielä pyöritellä pikkuista käsissä ja olkapäällä:"(
Taavista voi käydä kurkkaamassa lisätietoo "Omat lemmikit" välilehdestä.

LEPÄÄ RAUHASSA AINUTLAATUINEN PRINSSINI! <3

 ...jos sun on mentävä, sun on mentävä... :'(



Nyt kuitenkin pienen rauhoittumisen jälkeen minua näkyy täällä blogin puolella enemmän ja seuraava aihe olisi rakkaudesta shoppailuun ja onkos se jo osa 7!



xoxo:iidu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti