maanantai 19. elokuuta 2013

~tatuointihaaveita~

Juu eli nyt saa vielä ootella sitä muuttopostausta ku tulin justii taas iisalmeen viikoks ja huomasin et pari kuvaa onkii vielä kuopiossa:/ Mut tähän väiin tällänen ja viikonloppuna ois sit vihdoin sen vuoro:)


Kauheeta minnuu taas himottaa ottaa uus tatuointi:( En yhtään haluis enää uutta mut silti haluan:D
Alusta asti oon halunnu jonkii ison ja upeen tatuoinnin mut en oo keksiny minkälaisen haluaisin ku ideoita on liikaa. Mut nyt taas eksyin tylsyydessäni kahtelee tatuointikuvia ja rakastuin kirsikankukkapuuteemaan.
Nyt tällä hetkellä kaikilla jo olevilla tatuoinneilla on mut haluisin nyt vaan jonkii ison koristamaan näyttävästi kätöstä:)
Tässä kuvia millanen himottais tällähetkellä:
Ottaisin tuon siis jompaan kumpaan käteen vähäniiku köynnöksenä ja loppuis nätisti olkapäähän. En oo kyllä ihan heti tällästä ottamassa ku mukavan kalliita on koko käden tatuoinnit. Rahaa palais noin 400-500€ ja sillä maksaisin jo kuukauden vuokran>:( Himottais kyllä nii pirusti:)
Ois hieno jos muutama kukka ois tuollanen punanen mikä näkyy esim. tuossa toisessa kuvassa.











Tällänenkii joku mini tatuointi ois kiva sormeen mut ei kyllä mikää Love teksti:)




Tosiaan pemolle oon nyt taas joutunu koulun penkille opiskelee ja oon koittanu selvitä hiton tylsistä tunneista hengissä. Ei oo kyllä yhtään mun juttu tää opiskelu:/ Opiskellaan niin paljo turhaa et hermo menee...Etäopiskelut alkaa luultavasti jo ens viikolla ja pääsen taas Kuopioon nautiskelee omasta kämpästä:)

Ja postaustoiveita saa aina ehotella, otan niitä enemmän ku mielellään vastaan:) Nyt koitan vähä muuttaa tän blogin ilmettä parempaan suuntaan mut en kyllä lupaa et osaan:C
Palataan viimestään viikonloppuna asiaan!












xoxo: iidu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti