maanantai 23. heinäkuuta 2012

Hoitoviikko paikassa Ylä- Savon ammattiopisto PEMO


Jess Jess anto tää nyt tämänkii julkasta :))Eli nyt samalla postailin navetta ja pikkuelukkala hoitoviikot eri postauksina.

Joo-o eli nyt on kone toiminu pari kuukautta sen verran hitaalla et en oo voinu mitää postailla ja kuvat kaikki on tällä koneella ja koneen hitauden takia en niitä voinu siirtääkkää-.-  Nii ja kamera unohtu kärsämäkeen työssäoppimispaikkaan mut Tiina ihanuus käy hakemassa sen sieltä ku se menee vielä viikoks elokuussa lomittamaan (Y) :) Äitin huonolla kameralla pitää nyt selviytyä koko kesä-.-


Nuo kuvat on vähä sekasin ja joihinkii ilmesty taas niitä ihme viivoja mitä tää kone itestään teettää... Laatukii vaihtelee :/ Joo... sillon tosiaan oli vielä lunta niiku ensimmäisestä kuvasta näkee :D Kuvia on sitte aika paljo luvassa.....ja kuva tekstejä...joten rullaamaan rullaamaan :DD

Tuossa kuvia siis koululta pieneläin hoitoviikolta:
Tuo on se pikkuelukka hoitorakennus + lampaat, kanit ja marsut on vielä vanhalla navetalla.
 
Tälläset eväät sain taas viikonlopuks koululta ilmaseks:)
 
 
 
 Hiiret

Chinchillat. Äiti Ana ja tytär Konda. Omaperäiset nimet :D Joku opettaja keksi ne "anakonda"

Ja sitte maaoravat. Yläpuolen kuvassa richardsonin maaoravat...

Ja meidän hoitoviikolla tietysti yks marsu kuoli:( Nyt on enää yks musta marsu jälellä. Se olikii onneks jo 7v ja oli ruvennu sairastelemaan.


 
Yläkuva on vanhalta navetalta ja alakuvan marsu ressukat on uusilla rakennuksilla häkissä kahestaan.
 

 
 
Tuollasia iha ihme olentojakii löytyy : D En kyllä muista tuon lajin nimee:/ Mut toinen on musta ja toinen tuollanen albiino Tuossa on kilpikonnat....iha säälittävän pienessä akvaariossa-.- Eikä siellä oo yhtää virikkeitä:( Tuollane akvaario on puolitettu ja siellä on vaa joku tollane metalli juttu jonka päälle voi mennä...Nuo on syntyny -94 :)

Tuo on yks tassutuvan koirahäkeistä (isoin). Tuonne voi siis tuoda iha ulkopuolisetkii immeiset koirat tai kissan hoitoon. Koirien kuvia en saa tänne lisätä ku ei oo lupaa niiltä omistajilta
 
Ja koristeita :) Tuo on hieno. Siinä virtaa vesi mut ei näy tässä kuvassa kunnolla.  (Olin ottanu lintu huoneen siisteistä puu hökötys koristeistakii kuvia mut en kyllä enää löytäny niitä mistää:( )
 
                       Ja tämä on jättiläistuhatjalkainen joka on iha uus pemolla:S
                           Ja tuossa yks niistä monesta kymmenestä sauvasirkasta


                            

                                                VANHAN NAVETAN ELUKAT:

Kaks marsua on siis uusilla tiloilla Viiksipirtillä ja loput vanhalla navetalla. Siellä on kai 4 tai 5 marsua.
Tuossa pupuset <3:) Joita on vaa 4 :( Viime vuonna kuoli Tupuna joka oli jo 11v Buhhuhu se oli super ihana pikku vesseli. Sokee ja kai kuurokii mut kaikkien lempi pupunen:")
 
 

                                                 LEMMIKKIASUNTOLA:

Tässä kuvia lemmikkiasuntolasta ja minun huoneesta:
Juu laatu!(Y) Mut tuossa on minun huone kummaltakii puolelta.

 
Laitoin kuvia minun huoneen sisustuksestakii. Koitan saada siitä mahollisimman kotoisan:( Mut silti on nii haikee fiilis aina palata takasin-.-"
 (Isä osti mulle Norjan matkalla tuollasen ihanan sisustus pullon ja tuo kynttilä on kuopion kirpparilta "Kontista")

Minun huoneesta näkee suoraan vanhalle navetalle ja pikkuelukkalaan. Ja ikkunasta on hyvä aina kyyliä millon ruokalan ovet aukee:)
 

Tuo on tollanen suitsukkeen pidike ku ostin niitä et tuoksuis huone mut ne haiskii iha tajuttoman pahalle:D Mut nyt laitan siihen aina normi kynttilöitä riviin. Tuon päässä on joku siistin näkönen Buddha:D
 

Että sellanen koulu:) Asuntolat on siis ilmasia ja päivässä on kolme ilmasta ruokaa + kahvila josta saa pikku herkkuja pikku rahalla. Kauppa auto käy 2 viikossa pihassa ja asuntola- ohjaaja kuljettaa kaupunkiin kahesti viikossa kauppaan. Asuntola- ohjaaja kuskaa myös juna-ja linja-auto asemalle perjantaina ja hakee sunnuntaina (ja jos kyytiä tarvii muullon nii hyvällä syyllä se tulee hakemaan jos ilmottaa ajoissa) :D
 Koululla on myös kuntosali josta myös unohin ottaa kuvan. Tää oli periaatteessa pikkuelukkala hoitoviikko postaus nii unohin ottaa koko koulusta kuvia:/ Mut se kuntosali ei oo mikää kovin hehkee. Mut kyllä tuo pojille näyttää hyvin kelpaavan. :D
 D- talolla (eli lemmikkiasuntolalla) on myös sauna. Ja ranta sauna on vielä erikseen. Mhhh mitäs vielä.. Ei tule enää mitään muuta mieleen.
Ainii joka tiistai on auditoriossa leffa ilta:) Sinne aina tuodaan jtn leffoja ja niistä valitaan mikä katotaan. Oon Tiinan kanssa menny melkei joka kerta sinne:) Päätalolla saa käyttää vapaasti koulun koneita ilta yheksään asti. Pitää joltain tyypiltä kysyä aina avain..
Nii ja koulun pihalla on kaukalo jossa aina kesällä agility rata koirille:) Se on huippu!
Kunhan saisin koiran jolla voisin hyödyntää sen tarjouksen:D
Nii ja tietysti luontopolku ja jätti peltoja joissa on ihana käydä lenkilla ja pitää koiria vapaana kavereiden kanssa:)


Mut joo ei tuu mitää muuta mieleen kyllä enää:) Kai tuossa oli lähes kaikki tärkee:)

Nostan oikeesti hattua niille jotka jakso lukee tämän postauksen kokonaan kaikkine kuva teksteineen!!! :DDD


Mutta kiitos niillekkin jotka jakso rullata tämän loppuun asti!! ^^




xoxo: iidu

2 kommenttia:

  1. Hei hirmu kiva teksti! Itse olen nyt elokuussa aloittamassa kyseisessä paikassa ja oli tosi kiva nähdä vähän millaista siellä sitten tulee olemaan. Vaikka onhan toki parissa vuodessa voinut muuttua vähän. Onko lemmikkipaikalliset huoneet kaikki yhdenhengen ja minkä verran noista isommista kalusteista on valmiina vai onko kaikki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo lemmikkiasuntolassa kaikilla on oma tuollainen pikkuinen lukollinen huone, ja sen lisäksi yleiset tilat joihin kuuluu vessat, suihkut, keittiöt, kuntosali ja saunavuoronkin voi halutessaan varata. Jokaisessa huoneessa on tuo pieni pöytä, koulupöytä, tuoli ja sänky+patja sekä iso vaatekaappi. Ja huonetta saa sisustella mielensä mukaan :) Koulun kyydillä pääsee ilmaiseksi myös muistaakseni kahdesti viikossa kauppaan ja kauppa-auto käy myös pihassa. Koululla oli sillon myös leffa-iltoja auditoriossa. Ainakin silloin kun minä vielä opiskelin. Kiva kuulla että postauksesta oli hyötyä tulevalle opiskelijalle! :) Pahoittelen kun vastaamiseen meni näin kauan!

      Poista